EUROLYGA 2023

„Žalgirio“ pralaimėjimas į naudą išėjo Kauno rankininkėms

Kauno rotušėje trečiadienį iškilmingai pagerbtos Lietuvos moterų rankinio lygos čempionės. Jomis antrus metus iš eilės tapo „Acme Žalgiris“ komanda, šį sezoną vėl neturėjusi sau lygių varžovių. Kaunietės laimėjo 28 sezono varžybas ir tik vienas sužaidė lygiomis. Trečius metus iš eilės sportininkės iškovojo Lietuvos taurę.

Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Jun 4, 2014, 8:36 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 4:29 AM

Vargu, ar pasipuošusios Lietuvos rankinio čempionės Kauno rotušėje būtų sulaukusios tiek dėmesio, jeigu antradienį pralaimėjimo prieš Klaipėdos „Neptūną“ nebūtų patyrę Kauno „Žalgirio“ komandos vyrai.

Vieša paslaptis, kad rankininkių apdovanojimų ceremonija iš anksto derinta prie krepšininkų. Mat buvo tikimasi, jog trečiadienį Kauno rotušėje bus pagerbti šio sezono LKL čempionai.

Kadangi krepšininkų nebuvo, visas dėmesys atiteko rankininkėms. Už jas ir komandos vadovus pakeltos šampano taurės. Sportininkes pasveikino Kauno miesto meras Andrius Kupčinskas, miesto tarybos nariai.

Komandos vyriausiasis treneris Antanas Skarbalius tikino, jog jo vadovaujama ekipa – mėgėjų komanda, kurios žaidėjos treniruojasi kaip tikros profesionalės.

„Merginos yra kovingos ir trokšta žaisti Europos taurės turnyre, tačiau ten kovoja profesionalios sportininkės. Kad tokiomis taptume, reikia finansavimo, daugiau treniruočių ir patirties“, – kalbėjo treneris.

A.Skarbalius pabrėžė, jog, kol Lietuvos komandos nežais tarptautinėse varžybose, žaidėjų lygis nepakils.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.