EUROLYGA

R. Paškauskas tapo Europos kiokušin karatė čempionu

Po pirmojo rato pirmavo šešiskart Europos čempionas vengras Atila Toth. Jam ant kulnų lipo rumunas Cristianas Boldutas, R.Paškauskas ir lenkas Konradas Kozubowski.

Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Jun 6, 2014, 2:20 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 3:01 AM

Čempionate iš viso dalyvavo 18 stipriausių kata rungties meistrų.

„Labai didelė euforija būna, kai laimi jaunas ir pirmą kartą. Kai laimi būdamas netoli 40-ies, viską vertini gerokai ramiau, nors sportininkui bet kuri pergalė suteikia pasitenkinimo jausmą“, - kalbėjo Kauno klubo „Katana“ atstovas R.Paškauskas.

Po pirmojo rato pirmavo šešiskart Europos čempionas vengras Atila Toth. Jam ant kulnų lipo rumunas Cristianas Boldutas, R.Paškauskas ir lenkas Konradas Kozubowski.

Itin puikią sportinę formą demonstravusiam Lietuvos atstovui pavyko įveikti visus varžovus ir iškovoti aukso medalį.

„Buvau gerai pasirengęs ir tikėjau, kad galiu laimėti, tačiau ne tik tai padėjo iškovoti aukso medalį - patirtis šįkart atliko turbūt svarbiausią vaidmenį. Ji leido susikaupti ir nepadaryti klaidų lemiamu metu. Nes pasitaiko, kai iki pergalės lieka vienas žingsnis, tau sudreba širdis ir pergalė išsprūsta“, - įspūdžiais dalijosi R.Paškauskas. Jis neslėpė, kad tam tikros vidinės ramybės jam suteikė ir tai, kad tarp teisėjų buvo žinomas Lietuvos kiokušin treneris bei teisėjas Vladimiras Silvaško.

Apie ateitį R.Paškauskas kol kas nieko konkretaus pasakyti negali. Jo manymu, kata rungties, kurioje nėra kontaktinės kovos, elite jis dar galėtų išsilaikyti 2-3 metus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.