EUROLYGA 2023

„Dragūno“ rankininkai iškrito iš Europos turnyro

Klaipėdos „Dragūno“ rankininkams europinis sezonas baigėsi vos prasidėjęs.

Antrajame etape „Bregenz“ žais su „Skjern“ klubu iš Danijos.<br>123rf.com asociatyvi nuotr.
Antrajame etape „Bregenz“ žais su „Skjern“ klubu iš Danijos.<br>123rf.com asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-09-07 04:10, atnaujinta 2018-02-09 17:38

Lietuvos čempionai šeštadienį EHF taurės pirmajame atrankos etape pralaimėjo antrąsias rungtynes „Bregenz“ klubui 26:36 (12:20) ir pasitraukė iš turnyro. Penktadienį pirmąsias rungtynes irgi laimėjo Bregenco ekipa, kuriai atstovauja lietuvis Povilas Babarskas. Klubams susitarus abu mačai vyko Austrijoje.

Atsakomojoje dvikovoje klaipėdiečiai daugkartiniams Austrijos čempionams priešinosi tik trečdalį pirmojo kėlinio. 9-ąją minutę rezultatas dar buvo 6:6, bet po to varžovai sparčiai nurūko į priekį. 14-ąją minutę „Bregenz“ jau pirmavo 10:6, o iki kėlinio pabaigos įgijo 8 įvarčių persvarą. Antroje mačo pusėje šeimininkai pirmavo net 14 įvarčių, bet pabaigoje šiek tiek atleido vadžias.

Penktadienį pirmose rungtynėse „Dragūnas“ pasipriešino rimčiau ir pralaimėjo tik 24:28 (10:12). Atsakomajame mače rezultatyviausias Klaipėdos komandos žaidėjas buvo 5 įvarčius įmetęs Arvydas Bučius. Po 4 kartus pasižymėjo Karolis Stropus, Mindaugas Dumčius ir Laurynas Simonavičius, po 2 – Gediminas Vaitkus, Šarūnas Ugianskis ir Jonas Truchanovičius, po 1 – Lukas Juškėnas, Jonas Geryba ir Mindaugas Meškauskas.

Bregenco ekipoje 8 įvarčius įmetė Filipas Gavranovičius, 7 – Julianas Rauchas. P.Babarskas kamuolį į „Dragūno“ vartų tinklą pasiuntė 4 kartus.

Antrajame etape „Bregenz“ žais su „Skjern“ klubu iš Danijos.

EHF taurės turnyre „Dragūnas“ rungtyniavo antrą sezoną iš eilės. Pernai klaipėdiečiai pateko į antrąjį ratą ir jame nusileido Bakeu „Stiinta“ ekipai iš Rumunijos. Ir pernai, ir šiemet „Dragūnas“ buvo vienintelė Europos turnyruose dalyvavusi Lietuvos vyrų komanda.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.