EUROLYGA 2023

Iš posto pasitraukė „legendinis“ Kauno valdininkas A. Grabnickas

Kauno savivaldybėje – netikėta „netektis“, iš posto pasitraukė ilgametis Kūno kultūros ir sporto skyriaus vedėjas Albinas Grabnickas.

Daugiau nuotraukų (1)

Nerijus Povilaitis

Sep 25, 2014, 4:04 PM, atnaujinta Jan 29, 2018, 4:49 PM

62 metų valdininko sprendimas savo noru atsisveikinti su valdiška tarnyba daug kam buvo netikėtas. Pasigirdo svarstymo, esą A.Grabnickas pasitraukė ne savo noru, o buvo priverstas tai padaryti.

Ilgus metus Kaune sportą puoselėjęs A.Grabnickas šias kalbas paneigė, jis tikino sulaukęs rimto pasiūlymo ir jį priėmęs.

„Manau, kad savivaldybės sporto skyriuje per keturis olimpinius ciklus mano misija jau atlikta. Manau, jog dabar pats laikas išeiti. Juolab, kad susiklostė tokios sąlygos, o mano noras atsidėti buriavimui, kurio aš ir anksčiau užsiiminėjau, liko labai stiprus. Kita vertus turiu labai daug visuomeninių pareigų, dabar joms galėsiu skirti kur kas daugiau laiko“, - lrytas.lt sakė A.Grabnickas.

Galimybę pasitraukti iš darbo savivaldybėje A.Grabnickas sakė ėmęs svarstyti po Londono olimpinių žaidynių.

„Kol dar turiu parako norėjau grįžti į buriavimą. Nuo trečiadienio esu respublikinio buriavimo centro vadovas. Dabartinis tikslas – šiame centre sutelkti ne tik stipriausią materealinę bazę, bet ir pajėgiausius Lietuvos buriuotojus, kad ši sporto šaka būtų vystoma visoje šalyje“, - sakė A.Grabnickas.

Kas vadovaus Kauno savivaldybės Kultūros ir sporto skyriui – iki šiol dar nežinoma. Artimiausiu metu bus skelbiamas konkursas šioms pareigoms užimti. A.Grabnickas intensyviai dirba Lietuvos savivaldybių asociacijoje, jis taip pat užima buriuotojų sąjungos viceprezidento postą.

Nors konkursas dar nepaskelbtas, savivaldybės kuluaruose aptarinėjamos potencialūs kandidatai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.