EUROLYGA 2023

Lietuvos kovotojai Gdansko bušido turnyre skynė pergales

Penktadienį Gdanske vykusio turnyro transliaciją stebėjo 5 pasaulio kontinentai. Lietuva gali didžiuotis, kad superkovose kovojo net 2 sportininkai iš Lietuvos - Karolis Buslys (sporto klubas „Dainralfas”) ir Sergėjus Maslabojevas (sporto klubas „Sparta”). 

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 21, 2014, 2:31 PM, atnaujinta Jan 25, 2018, 5:40 AM

K.Buslys susikovė su Lenkijos kikbokso legenda Tomu Makovskiu, kurį įveikė teisėjų sprendimu 2:1. Tai iš tiesų ypatingas lūžis Karolio gyvenime, būdamas labai jaunas, bet perspektyvus jaunas kovotojas, daugkartinis „Bushido SWAT“ turnyrų nugalėtojas sugebėjo įveikti daugkartinį WKN pasaulio ir Europos čempioną. Po šios kovos kaimyninėje Lenkijoje netyla diskusijos, kaip taip galėjo nutikti, tuo tarpu Lietuva gali džiaugtis nauja kylančia žvaigžde. 

Tačiau tuo Lietuvos triumfas dar nesibaigė. Dar vienoje superkovoje susikovė S.Maslabojevas su lenkų žvaigžde Luku Butkevič. S.Maslabojevas jau pirmojo raundo pabaigoje absoliučiai perėmė ringo kontrolę, o antrajame raunde pasiuntė savo varžovą į nokautą.

Gdansko turnyre taip pat kovojo du Lietuvos bušido rinktinės nariai: legionierius Sergejus Laščenko šventė pergalę „Grand Prix“ sunkaus svorio kategorijoje, o Arturas Kyšenko superkovoje pasiuntė į nokautą savo varžovą Radoslavą Pazuiskį.

Abu lietuviai – S.Maslabojavas bei Karolis Buslys jau ruošiasi „Bushido HERO’s“ turnyrui Vilniuje, kuris įvyks lapkričio 15 d. „Siemens“ arenoje. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar I. Šimonytė gali pasipriešinti G. Nausėdai?