EUROLYGA 2023

Merginai į galvą spyrusiam R. Morkevičiui užkliuvo ir gėjai

Į ringą savaitgalį grįžtantis kovotojas Remigijus Morkevičius vėl pateko į viešumą. Pernai merginą spyriu į galvą nokautavęs 32 metų kaunietis šį kartą užsipuolė homoseksualus.

R.Morkevičius vėl pasižymėjo.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
R.Morkevičius vėl pasižymėjo.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 13, 2014, 2:56 PM, atnaujinta Jan 21, 2018, 1:45 PM

R.Morkevičius su didžiuliu nepasitenkinimu pakomentavo DELFI straipsnį apie nemalonumus Kauno sporto klubui „Kronas“. Ant virš klubo durų užkabinto plakato užklijuotas lipdukas su raudonu brūkšniu perbrauktu gaidžiu, pavaizduotu su vaivorykštės spalvų uodega.

Lrytas.lt pateikia tik lietuviškomis raidėmis redaguotą R.Morkevičiaus pareiškimą socialiniame tinkle „Facebook“.

„Šlykštu skaityti tokias nesąmones. Lietuva piderastynu darosi, demokratinėje valstybėje, kaip pavyzdys, į šokių klubą su sportine avalyne neleidžia "gal toks mano stilius" ir tai normalu, nes mat, dėl saugumo sumetimų, o į sporto klubą neįleisi pydero tai jau didžiausias įžeidimas. Bet gal draudimas tokiems iškrypėliams lankytis ten irgi dėl saugumo sumetimų... Vienas kitam šiknas drasko ir šūdų nelaiko... Tai dar ir pridrabstys šūdų salėj.... Lietuva Lietuva...“ – rašė kovotojas, šeštadienį lipsiąs į ringą „Bushido Hero‘s 2014“ turnyre Vilniuje.

Pats R.Morkevičius dar prieš mėnesį spaudos konferencijoje pasakojo, kad nori užversti tą juodą puslapį, kuriame užrašytas nepateisinamas smūgis merginai.

„Žiniasklaida mane pavertė demonu“, – tuomet tikino R.Morkevičius.

Jis praėjusių metų kovo 22 dieną girtas prie picerijos į galvą spyrė 20-metei Karinai Mirinovai. Teismas R.Morkevičiui už tai skyrė 8 mėnesių laisvės apribojimo bausmę, o nokautuotai merginai priteisė 5 tūkstančius litų.

R.Morkevičius tuomet ranka sudavė per sėdmenis nepažįstamai merginai ir netrukus koja spyrė jai į galvą. K.Mirinova iškart prarado sąmonę ir krito ant grindinio. R.Morkevičius priešinosi pareigūnams ir vienam jų spyrė į pilvą. Sportininkui buvo nustatytas 1,22 promilės girtumas.

„Praeitis užversta. Padarytos išvados. Kiekvienam žmogui reikia suteikti antrą šansą. Jeigu žmogus suklupo, bet atsistojo ir eina tolyn, tai reikia skatinti. Kai parklumpi ir lieki purve, tada būna labai blogai. Jeigu mes tik galime padėti žmogui, tai ir padarysime“, – R.Morkevičių užstojo Lietuvos Bušido federacijos (LBF) prezidentas Donatas Simanaitis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.