EUROLYGA 2023

Būrys lietuvių Baltijos čempionate demonstravo savo raumenis

Daugiau nei septyniasdešimt sportininkų – tiek jų susigrūmė viename svarbiausių metų renginių – Baltijos šalių atvirame kultūrizmo čempionate. Net devyniose kategorijose besivaržančiųjų tarpe daugiausiai laurų nusiskynė lietuviai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 18, 2014, 12:38 PM, atnaujinta Jan 21, 2018, 5:00 AM

Į apdovanojimus pretendavo ne tik Lietuvos, bet ir Latvijos, Estijos, Suomijos, Lenkijos atletai. Vyrų naujokų tarpe geriausiai pasirodė Piotras Kira iš Lenkijos, o vyrų kultūrizmo kategorijoje pirmas tapo Aivaras Grigijanis iš Latvijos, treniruojamas – Vitalijaus Aleksandrovo.

Daug dėmesio sulaukė sportininkių pasirodymas scenoje. Komisija visuomet vertina ne tik tai, kokį raumenyną yra „išvysčiusi“ sportininkė, bet ir bendrą išvaizdos estetiką. Moterų „Miss Shape“ kategorijoje jau trečiąjį kartą laurus nusiskynė Aistė Žilinskienė, atstovaujanti Kauno klubą „Fitness Factory gym“. Sporto klubo „Minotauras“ narė Edita Jovaišienė iškovojo pirmą vietą moterų „Miss Figūra“ kategorijoje. Sportininkės treneris – Vladas Jovaiša.

Vyrų iki 19 metų kategorijoje lyderiu tapo Ernestas Gumuliauskas iš Šilutės, atstovaujantis sporto klubą „Atėnai“ irr treniruojamas Kęstučio Vaičiūno.

Aurimas Kasparaitis buvo pirmas vyrų iki 23 metų kultūrizmo kategorijoje (klubas „Fitness Factory Gym“, treneris – Karolis Žilinskas).

Į vyrų lietuvių absoliučią kategoriją – finalą – pakliuvo 6 sportininkai. Iš jų pirmoji vieta atiteko Vytautui Sadauskui. Nugalėtojui nusileido Gedvydas Norkevičius ir Pavelas Sinizbajevas.

Ketvirtosios vietos apdovanojimas skirtas Aurimui Kasparaičiui, penktosios – Karoliui Žilinskui, o šeštosios – Albertui Vylezinski.

Renginyje taip pat buvo įvertinti geriausi Baltijos šalių sporto klubai ir kultūrizmo treneriai. Pastarojoje kategorijoje neaplenkiamas tapo Karolis Žilinskas, paruošęs daugiausiai titulų laimėjusių sportininkų. Antrą vietą renkant geriausią trenerį iškovojo kaunietis Vytautas Brazdauskas, o trečiąją – Vytautas Sadauskas.

„Fitness Factory Gym“ Baltijos šalių atvirame kultūrizmo čempionate pripažintas geriausiu klubu. Antroji vieta teko Jiezno klubui „Uola“, trečioji – Rygos klubui „Global Fitness“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.