EUROLYGA 2023

Nauja Lietuvos ledo šokėjų viltis – su amerikietišku prieskoniu

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 28, 2014, 9:20 AM, atnaujinta Jan 20, 2018, 11:07 AM

Gegužę iširusią ledo šokėjų Deivido Stagniūno ir Lietuvos pilietybę prieš Sočio olimpines žaidynes gavusios Isabellos Tobias porą tarptautinėje arenoje pakeis nauja šalies viltis. Ir taip pat su amerikietišku prieskoniu – 22 metų Saulius Ambrulevičius ir bendraamžė amerikietė Taylor Tran, rašo „Lietuvos žinios“.

Pora kartu debiutuos gruodžio 4-6 d. vyksiančiame Tarptautinės čiuožimo sąjungos (ISU) turnyre Estijoje ir ims rinkti taškus Europos čempionatui. 

2018 metų Pjončango olimpiadai ruošiasi dar dvi poros – jaunių kategorijoje lietuvė Jogailė Žilionytė ir italas Luca Morini bei du lietuviai – Guostė Damulevičiūtė (15 m.) ir Deividas Kizalas (16 m.).

„Šis sezonas mums sudėtingas. Pirmą kartą ledo šokiuose neturime stiprios, elitinės, poros. Tai verčia labai pasitempti ir Europos bei pasaulio čempionatuose pasirodyti taip, kad nebūtų gėda“, – „Lietuvos žinioms“ sakė Lietuvos čiuožimo federacijos prezidentė Lilija Vanagienė. Leidinys teigia, kad nėra abejonių, jog vėl teks belstis į prezidentūros duris dėl pilietybės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.