EUROLYGA 2023

Tauragėje - „Bushido SWAT 44” turnyras

Savaitgalį dideliais renginiais galės pasigirti ne tik didieji Lietuvos miestai. . šeštadienį 19:00 valandą Tauragės arenoje „Fortūna“ įvyks jau išpopuliarėjęs „Bushido SWAT 44“ turnyras, kuriame Bbušido aistruoliai turės galimybę ringe išvysti gerai žinomus Lietuvos sportininkus.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 5, 2014, 4:55 PM, atnaujinta Jan 19, 2018, 8:50 PM

Lietuvoje gerai žinomas kovotas tarptautinio „Bushido Hero’s“ turnyro, Europos K-1 čempionas ir kitų turnyrų nugalėtojas Tomas Pakutinskas prie „Bushido SWAT“ organizatorių prisidėjo dar prieš ketverius metus. Sportininkas jau buvo Lietuvos Bušido federacijos narys, o prie šio turnyro organizavimo prisijungti pasiprašė pats.

„Patekti į „Bushido SWAT“ turnyrus sportininkas labai svarbu, tai jų tramplinas į visus svarbiausius turnyrus, galimybė būti pastebėtam ir pakviestam į „KOK WORLD GP“ arba „Bushido Hero’s“ turnyrus, o tiems, kurie jau yra gerai žinomi – tai pati geriausia galimybė pasitreniruoti prieš svarbiausią tarptautinį pavasario turnyrą – „Bushido Hero’s.“ – kalbėjo T.Pakutinskas. - Sportuoju jau daug metų, tad manau, buvo laikas išmėginti save ne tik ringe, bet ir už ringo ribų. Naujų talentų paieška – labai svarbu“.

„SWAT“ – tai Lietuvos bušido federacijos organizuojamas kovinių sporto šakų turnyrų ciklas Lietuvoje, siekiant populiarinti kovines sporto šakas ir kelti sportininkų meistriškumą. Čia dalyvauja ne tik jau profesionalais tapę dvikovos sporto šakų atletai, bet ir sparčiai kylantys Lietuvos bei užsienio šalių kovotojai. Populiarumu ir profesionalumu nenusileidžiantys didiesiems turnyrams, „SWAT“ turnyrai įgavo didelį populiarumą visoje Lietuvoje, į renginius pritraukdami vis daugiau dvikovių sporto šakų aistruolių.

Savo meistriškumą ringe demonstruos: Paulius Žitkevičius, Lukas Plečkaitis, Raimondas Zeniauskas, Mantas Šerpetauskis, Naurimantas Taraškus, Kristupas Ivanauskas, Eisvydas Krauzas ir kiti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.