EUROLYGA 2023

Vyrų biatlono estafetėje lietuviai aplenkė penkių šalių atstovus

Pasaulio biatlono taurės antrojo etapo estafetėje 4x7,5 km šeštadienį Austrijoje Lietuvos vyrų komanda -Tomas Kaukėnas, Karolis Dombrovskis, Vytautas Strolia ir Rokas Suslavičius - užėmė 19-ąją vietą tarp 24 ekipų. Antrajame estafetės etape lietuviai vienu metu buvo pakilę net į 7-ąją poziciją.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 13, 2014, 9:11 PM, atnaujinta Jan 19, 2018, 6:03 AM

Tomas Kaukėnas, Karolis Dombrovskis, Vytautas Strolia ir Rokas Suslavičius lyderių buvo aplenkti ratu - lietuviai buvo priversti sukti vieną baudos ratą iš išnaudojo 15 papildomų šovinių.

Pirmąją vietą užėmė rusai (Maksimas Cvetkovas, Timofejus Lapšinas, Dmitrijus Malyška ir Antonas Šipulinas) - 1 val. 16 min. 14,8 sek. (0 baudos ratų; 1 papildomas šovinys).

Prancūzai Simonas Fourcade'as, Jeanas Guillaume'as Beatrix'as, Simonas Desthieux ir Martinas Fourcade'as (0 ir 4) atsiliko 20,2 sek.

Trečiąja pozicija tenkinosi norvegai Johannesas Thingnesas Boe, Emilis Hegle Svendsenas, Larsas Helge Birkelandas ir Tarjei'us Boe (0 ir 10), atsilikę nuo rusų 27,9 sek.

Pirmasis iš lietuvių startavęs T.Kaukėnas (trys papildomi šūviai) estafetę perdavė dešimtas, K.Dombrovskis (vienas papildomas šūvis) pasirodė taip pat gerai, bet trečias startavęs buvęs slidininkas Vytautas Strolia prašovė 7 kartus (teko sukti papildomą baudos ratą) ir neišsaugojo aukštos vietos.

Ratu buvo pavytos net 11 komandų, o už lietuvių liko Lenkijos, Rumunijos, Latvijos, Japonijos ir Didžiosios Britanijos rinktinės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.