EUROLYGA 2023

Badmintono turnyre Vilniuje varžysis žinomi žmonės

Šeštadienį Vilniuje vyksiančiame geriausio Lietuvos badmintonininko Kęstučio Navicko antrus metus iš eilės organizuojame labdaringame turnyre dalyvaus daugiau nei 100 žmonių, tarp jų – nemažai žinomų šalies asmenybių.

K.Navickas ir G.Savickas.
K.Navickas ir G.Savickas.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Mar 6, 2015, 2:06 PM, atnaujinta Jan 11, 2018, 10:17 AM

SEB arenoje vyksiančiame turnyre, skirtame paremti onkologinėmis ligomis sergančius vaikus, dalyvaus lenktynininkas Benediktas Vanagas, aktorius Giedrius Savickas, olimpinis čempionas Virgilijus Alekna, žurnalistas Edmundas Jakilaitis, keliautojas Martynas Starkus, radijo laidų vedėjas Jonas Nainys ir kiti.

„Pagrindinis tikslas – surinkti kuo daugiau lėšų sergantiems vaikams. Turėsime tris grupes – pradedančiųjų, pažengusiųjų ir žinomų žmonių. Tarp svečių laukiame Lietuvos krepšinio rinktinės trenerio Jono Kazlausko, buvusio Lietuvos tautinio olimpinio komiteto prezidento Artūro Poviliūno. Yra tikimybė, kad atvyks ir premjeras Algirdas Butkevičius. Specialiai į turnyrą atvyks ir mano draugai iš Anglijos ir Olandijos. Šio turnyro dėka išauga badmintono populiarumas ir daugėja sportuojančių žmonių“, – teigė K.Navickas.

Praėjusiais metais pirmą kartą surengtame žinomų žmonių turnyre penktą vietą užėmė G.Savickas. Pastarasis pripažino, kad pradėjęs žaisti badmintoną, užsikrėtė šiuo sportu.

„Tai bus antrasis mano badmintono turnyras, kiekvienais metais jame dalyvauju. Tikiuosi čia galėsiu dalyvauti dar daug metų, – šypsojosi šiemet pirmosios vietos žinomų žmonių grupėje sieksiantis G. Savickas. – Mane pernykštis turnyras taip įtraukė, kad visus metus nuo badmintono neatitrūkau. Smagu, kad žinomi žmonės gali susirinkti labdaros renginyje, susijusiame su sportu.“

Bendradarbiaujant su Rimanto Kaukėno labdaros fondu organizuojamas turnyras lėšų ketina surinkti iš dalyvių startinio mokesčio ir pardavinėjant knygeles vaikams. Suaugusiems dalyviams startinis mokestis siekia 12 eurų, moksleiviams – 6 eurus.

„Tokia suma neturėtų labai nuskriausti žmonių ir tuo pačiu galima surinkti pakankamai daug pinigėlių sergantiems vaikams“, – pridūrė K. Navickas.

„Tai nebus labai didelė suma, su kuria galėtume pirkti medicininę įrangą, bet vaikams nupirkti kompensuojamus vaistus ar išpildyti vaikų svajones tikrai pajėgsime“, – sakė R. Kaukėno paramos fondo vadovas Laimis Šiaulys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.