EUROLYGA 2023

R. Morkevičius bušido ringe nebus dėl „Šuolio“

„Kad ir kaip norejau sudalyvauti šiame turnyre, persiplėšti negaliu. Norisi daryti viską gerai o dviejų dalykų vienu metu daryti gerai nebeišeina“, – teigė vienas populiariausių Lieuvos bušido kovotojų Remigijus Morkevičius.

R.Morkevičius kovo 14 dienos bušido turnyrą stebės iš šalies.
R.Morkevičius kovo 14 dienos bušido turnyrą stebės iš šalies.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-03-11 17:56, atnaujinta 2018-01-10 22:23

Jis ketina nuo atsarginių suolo stebėti kovo 14 dieną Vilniaus „Siemens“ arenoje vyksiantį „Bushido KOK World GP" turnyrą, kuriame susikaus stipriausi kovotojai iš Lietuvos ir viso pasaulio.

„Dalyvauju televizijos projekte „Šuolis“ ir dėl intensyvių treniruočių baseine, fiziškai nebeturėjau laiko ruoštis kovoms. Tikrai nesitikėjau, kad šis projektas pareikalaus tiek jėgų. Kiekviena savaitė – tikras iššūkis. Šią vos nenusisukau sprando“, – sakė R.Morkevičius.

Jis žada pasirodyti rudenį vyksiančiame „Bushido HERO'S 2015" turnyre.

KOK WORLD GP 2015“ – tai pusiau sunkaus svorio kategorijų turnyras, kuriame super kovose Lietuvai atstovaus Sergėjus Maslabojevas. Taip pat ringe išvysite Karolį Liukaitį, Henriką Vikšraitį, Igną Barysą, Igorį Osininą, Tomą Pakutinską, Karolį Buslį ir kitus geriausius Lietuvos bušido kovotojus, kurie susikaus su žymiausiais kovotojais iš viso pasaulio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.