EUROLYGA 2023

Iš Kairo grįžusiam J. Kinderiui – paguoda, 17-mečiui – pagyros

Lietuvos šiuolaikinės penkiakovės viceprezidentas Andrejus Zadneprovskis iš Egipto sostinėje Kaire vykusio pasaulio taurės antrojo etapo varžybų grįžo dvejopos nuotaikos.

J.Kinderis liko 29-as.<br>D.Umbraso nuotr.
J.Kinderis liko 29-as.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lina Motužytė

2015-03-23 16:49, atnaujinta 2018-01-08 11:32

Jo žmona Laura Asadauskaitė-Zadneprovskienė pirmosiose šio sezono varžybose iškovojo auksą, Gintarė Venčkauskaitė užėmė ketvirtąją vietą, tuo tarpu 2013 metų pasaulio čempionas Justinas Kinderis buvo tik 29-as.

„Mūsų sportas jau toks, šiandien esi nugalėtojas, o kitą dieną gali tokiu jau nebūti. Šį kartą Justui nelabai pasisekė. Pirmiausia, jis jau ten važiavo ne geriausios savijautos. Fechtavine nesisekė, plaukime buvo ne geriausia forma, taip ir susiklostė visos rungtys.

Ši nesėkmė jo tikrai nepalauš, tai – laikinas dalykas, o laiko dar yra. Svarbiausia dabar susitvarkyti su sveikata, atsigauti ir, manau, bus viskas gerai“, – įsitikinęs A.Zadneprovskis.

Karjerą baigęs olimpinis prizininkas, Europos ir pasaulio čempionas gyrė 17-metį Dovydą Vaivadą, kuris pateko į finalą ir užėmė 19-ąją vietą.

„Jis pirmą kartą dalyvavo tokio lygio vyrų varžybose ir pateko į finalą – čia jau didelis pasiekimas. O finale garbingai kovojo ir iki kombinuotos rungties buvo 11-as.

Žinoma, jis dar jaunas, reikia patirties, dar fiziškai jam sunku su vyrais kovoti, bet ta 19-oji vieta yra tikrai geras rezultatas ir esame labai patenkinti.

Jis yra gana stiprus plaukime ir fechatvime turi gerą techniką, yra labai nepatogus varžovams. Dar reikia sustiprinti jojimo ir kombinuotą rungtį ir, tikimės, kad viskas bus gerai“, – sakė A.Zadneprovskis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.