EUROLYGA 2023

M. Phelpsas po pusmečio diskvalifikacijos vėl šoks į baseiną

M. Phelpsas šią savaitę dalyvaus plaukimo varžybose – pirmosiose po šešis mėnesius trukusios diskvalifikacijos dėl vairavimo išgėrus.

18 kertų olimpinis čempionas amerikietis M.Phelpsas šią savaitę dalyvaus plaukimo varžybose Arizonoje.<br>„GetImage“ nuotr.
18 kertų olimpinis čempionas amerikietis M.Phelpsas šią savaitę dalyvaus plaukimo varžybose Arizonoje.<br>„GetImage“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 14, 2015, 9:33 AM, atnaujinta Jan 6, 2018, 9:36 PM

18 kartų olimpinis čempionas plauks penkiose rungtyse trečiadienį prasidedančiose „Arena Pro Swim Series“ varžybas Arizonoje.

M.Phelpsas išbandys jėgas 100 m peteliške, 100 m nugara, 400 laisvuoju stiliumi, 200 m kompleksiniu plaukimu ir 100 m laisvuoju stiliumi.

Tose pačiose rungtynėse startuos ir kita JAV plaukimo žvaigždė Ryanas Lochte.

29 metų M.Phelpsas buvo pasitraukęs iš profesionalaus sporto po Londono olimpinių žaidynių ir 20 mėnesių ilsėjosi nuo plaukimo.

Jis sugrįžo pernai, bet spalį buvo diskvalifikuotas JAV plaukimo federacijos, kai buvo sučiuptas neblaivus už vairo savo gimtojoje Baltimorėje.

Po to jis dalyvavo šešių savaičių trukmės reabilitacijos programoje.

Nors iš pradžių M.Phelpsui buvo uždrausta dalyvauti ir šių metų pasaulio čempionate Kazanėje, JAV plaukimo vadovybė svarsto galimybę savo garsiausiam plaukikui suteikti šansą startuoti Rusijoje.

Prieš diskvalifikaciją M.Phelpsas buvo įvykdęs kvalifikacinius normatyvus 100 peteliške, 100 laisvuoju stiliumi ir 200 kompleksiniu plaukimu rungtyse.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.