EUROLYGA 2023

Varžovas V. Klyčko vadino nuobodžiu ir gąsdino nokautu

Brolių Klyčko bokso stilius jau anksčiau yra vadintas nuobodžiu. Šiais žodžiais svaidytis ėmė ir 26 metų Anglijos boksininkas Tysonas Fury. Jis pareiškė, kad Volodymyras Klyčko yra tiek įdomus, kiek jo kelnaitės.

T.Furry (dešinėje) V.Klyčko išvadino nuobodžiu.<br>AP nuotr.
T.Furry (dešinėje) V.Klyčko išvadino nuobodžiu.<br>AP nuotr.
T.Furry (dešinėje) V.Klyčko išvadino nuobodžiu.<br>AP nuotr.
T.Furry (dešinėje) V.Klyčko išvadino nuobodžiu.<br>AP nuotr.
T.Furry (dešinėje) V.Klyčko išvadino nuobodžiu.<br>AP nuotr.
T.Furry (dešinėje) V.Klyčko išvadino nuobodžiu.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

lrytas.lt

2015-07-21 18:35, atnaujinta 2017-10-24 20:21

T.Fury ir V.Klyčko susikaus spalio 24 dieną. Anglijos boksininkas savo sąskaitoje turi 24 pergales ir 18 iš jų pasiekė po nokautų. Per pirmąją jų spaudos konferenciją T.Fury net neketino rodyti pagarbos 39 metų ukrainiečiui, kuriam priklauso pasaulio sunkiasvorių čempiono titulai pagal WBO, WBA, IBO ir IBF versijas.

„Mano asmeninė misija – atsikratyti tokio nuobodaus bokso. Aš vos neužmigau, kai klausiausi tavo kalbos. Aš nesu prieš senus žmones, bet klausyk, kai su tavimi kalbama. Tu uždavei klausimą ir aš atsakysiu. Tai asmeniška. Viskas tarp tavęs ir manęs. Manęs nedomina jokie titulai ir diržai, kuriuos turi. Mane domina tik viena – suknežinti tavo veidą. Štai, kas mane domina. Tu esi nuobodus ir aš noriu tave išmesti iš sunkiasvorių bokso. Dėl tavo smūgiuok ir apkabink stiliaus visa Europa nori matyti, kaip esi sumuštas. Ir visas pasaulis pamatys, kaip tai nutiks“, – kalbėjo T.Fury.

V.Klyčko per 64 karjeros kovas 53 kartus jas laimėjo po nokauto. Bet tokie skaičiai į spektaklį įsijautusio T.Fury, kuris prisiminė pirmąjį susitikimą su V.Klyčko, nejaudino.

„Tu net nesi sunkiasvoris. Pirmą kartą tave sutikau treniruočių stovykloje 2010 metais, Austrijoje. Aš tikėjausi puikaus vyruko, nuostabaus čempiono, bet ką aš pamačiau? Žmogų su pirštinėmis, kuris nuolat smūgiuoja ištiesta ranka. Ir vis taip pat. Tą stovyklą palikau kupinas pasitikėjimo. Tu esi niekas. Atmink tai. Tu esi niekas ir tu patirsi nokautą“, – kalbėjo T.Fury.

Už mažiau nei mėnesio 40-ąjį gimtadienį švęsiantis V.Klyčko dar planuoja penkias kovas ir nemano, kad viena iš jų gali būti skaudi. Ukrainietis įsitikinęs, kad T.Fury žaibais svaidosi ne be reikalo ir netrukus pasišaipė iš varžovo.

„Ši kova pritrauks daug dėmesio. Ji augs proporcingai ir vis dažniau atsiras pramoginis atspalvis. Bet aš buvau nusivylęs, – sakė V.Klyčko. – Ar jau viskas? Jis nenuvertė stalo? Nemetė kažkur mikrofono? Bato? Net nežinau. Anksčiau buvo daugiau smagumo. Esu tikras, kad jis dar tai parodys. Kova bus labai įdomu. Ir galų gale – ji įvyks. Ir tai svarbiau nei bet kokie veiksmai ar žodžiai.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.