EUROLYGA 2023

Su rykliu kovojęs sportininkas vėl jūroje, bet mirtys nesibaigia

Banglenčių sporto čempionas Mickas Fanningas, apsigynęs nuo ryklio per pasaulinio turnyro baigiamąjį etapą Pietų Afrikos Respublikoje (PAR), po šešių dienų grįžo į jūrą gimtojoje Australijoje
Banglenčių sporto čempionas Mickas Fanningas, apsigynęs nuo ryklio per pasaulinio turnyro baigiamąjį etapą Pietų Afrikos Respublikoje (PAR), po šešių dienų grįžo į jūrą gimtojoje Australijoje
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Jul 25, 2015, 11:59 AM, atnaujinta Oct 24, 2017, 3:18 AM

Banglenčių sporto čempionas Mickas Fanningas, apsigynęs nuo ryklio per pasaulinio turnyro baigiamąjį etapą Pietų Afrikos Respublikoje (PAR), po šešių dienų grįžo į jūrą gimtojoje Australijoje, skelbia BBC.

34-erių sportininkas šeštadienio rytą socialiniame tinkle pasidalijo nuotrauka, kurioje jis žvelgė į jūrą, o po fotografija parašė, kad tai jo pirmasis sugrįžimas „ant bangų“ po praėjusį sekmadienį įvykusios netikėtos akistatos su rykliu.

Triskart pasaulio čempiono M. Fanningo susidūrimą su grobuonimi tiesiogiai transliavo televizija visame pasaulyje. Ryklys nustūmė sportininką nuo banglentės, tačiau pastarasis sugebėjo apsiginti ir išvengti sužeidimų. Netrukus vyras buvo išgelbėtas, o čempionatas atidėtas. Tiesa, netoli M. Fanningo sukiojosi ir antras ryklys.

M. Feningo grįžimu į jūrą džiaugėsi „Twitter“ vartotojai, komentaruose brūkštelėję, kad toks sportininko žingsnis tikrai įkvėpiantis.

Tuo metu Tasmanijoje, Australijoje, per susidūrimą su rykliu šeštadienį žuvo vyras, nardęs jūroje su dukra.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.