EUROLYGA 2023

„Baltic Chain Tour“ lenktynių karavanas į Lietuvą neužsuks

Dėl finansinių sunkumų šiemet

Lenktynės Lietuvoje nebus rengiamos.<br>Justino Stacevičiaus nuotr. iš archyvo
Lenktynės Lietuvoje nebus rengiamos.<br>Justino Stacevičiaus nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Aug 5, 2015, 3:30 PM, atnaujinta Oct 21, 2017, 10:08 PM

„Labai gaila, bet šiemet „Baltic Chain Tour“ lenktynės Lietuvoje nevyks. Iš pradžių buvo planuojama, kad visose trijose Baltijos šalyse bus surengti po du šių lenktynių etapai. Latviams pasitraukus iš varžybų organizavimo, estams ir mums gerokai padidėjo finansinė našta, todėl po ilgų svarstymų buvo priimtas sprendimas šiemet Lietuvoje lenktynių nevykdyti“, – sakė Lietuvos dviračių sporto federacijos (LDSF) generalinis sekretorius- direktorius Saulius Janeliūnas. – Norime, kad lenktynės neišnyktų iš dviračių sporto žemėlapio, todėl prisidėsime prie šių varžybų rengimo“.

Lenktynės prasidės rugpjūčio 18 dieną Taline. Pirmąją varžybų dieną dviratininkai finišuos Pernu. Rugpjūčio 19 dieną varžybų dalyviai startuos Pernu, o finišuos Valgoje, kur rugpjūčio 20 dieną prasidės ir baigsis trečiasis etapas. Paskutinę varžybų dieną lenktynių karavanas užsuks į Latvijos miestus Valmierą ir Smiltenę.

„Baltic Chain Tour“ lenktynėse, kurioms suteikta Tarptautinės dviračių sporto sąjungos (UCI) 2.2 kategorija, startuos dvi Lietuvos komandos – šalies rinktinė ir „Top Team-Ultrabike“ ekipa. Lietuvos rinktinei turėtų atstovauti Egidijus Juodvalkis, Gediminas Kaupas, Žydrūnas Savickas, Raimondas Rumšas jaunesnysis ir Paulius Šiškevičius. „Top Team-Ultrabike“ komandos marškinėlius šiose lenktynėse vilkės Tomas Vaitkus, Airidas Videika, Mykolas Račiūnas, Elijus Čivilis, Deividas Vileniškis ir Jonas Ališauskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.