EUROLYGA 2023

Kas sieja J. Valančiūną, Neymarą, M. Phelpsą ir U. Boltą?

„Yahoo“ sporto apžvalgininkai sudarė šešiolikos atletų sąrašą, kuriuos bus verta stebėti artėjančiose 2016 metų Rio de Žaneiro žaidynėse. Garsiausių pasaulio sportininkų apsuptyje Lietuvos vardą garsina ir Jonas Valančiūnas.

„Yahoo“ sudarė specialų atletų sąrašą.<br>AFP/Scanpix nuotr.
„Yahoo“ sudarė specialų atletų sąrašą.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 6, 2015, 9:36 PM, atnaujinta Oct 21, 2017, 5:36 PM

Į sąrašą pateko tokie puikiai lietuviams žinomi atletai kaip Usainas Boltas, Michaelas Phelpsas, Goranas Dragičius ir Neymaras. Savo vietą tarp šešiolikos ryškių žvaigždžių rado ir „Toronto Raptors“ puolėjas J.Valančiūnas.

Prisijunkite prie lrytas.lt sportas sirgalių komandos ir tapkite nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite PATINKA arba LIKE.

„Laikotarpiu, kai tradicinio vidurio puolėjo sąvoka vis labiau aptarinėjama, J.Valančiūnas išsiskiria kaip naujosios kartos puolėjas. Jis gali ne tik žaisti po krepšiu, bet ir pataikyti iš toliau.

NBA savybė pataikyti iš toli gali būti svarbi, tačiau Europoje ji dar svarbesnė. J.Valančiūnas atstovaus Lietuvai, kuri garsi savo krepšininkais, ir gali būti ryškiausias jos talentas“, – rašo „Yahoo“.

Į atletų sąrašą taip pat pateko: Anglijos sprinteris Zharmelas Hughesas, kuris jau vadinamas antruoju U.Boltu, amerikietė gimnastė Simone Biles, šaudymo iš lanko atstovas brazilas Marcus Vinicius D'Almeida, nardymo atstovė kinė Si Yaije, plaukikė Katie Ledecky, tenisininkas Jackas Stockas, plaukikas Michaelas Andrew, šuolininkas į tolį iš JAV Marquise'as Goodwinas, Airijos golfo žaidėjas Rory McIlroy'us, JAV gimnastė McKayla Maroney ir anglas Tomas Daley.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.