EUROLYGA 2023

Rastas vyras, kuris brovėsi į Julijos Jefimovos kambarį

Jau aišku, kas trečiadienio naktį bandė patekti į Rusijos plaukikės Julijos Jefimovos kambarį, kurios ryte laukė atrankiniai plaukimai pasaulio čempionate. Paaiškėjo, kad bandęs įsilaužti vyras tiesiog supainiojo kambarius.

J.Jefimova neapgynė pasaulio čempionės titulo.<br>AFP/Scanpix nuotr.
J.Jefimova neapgynė pasaulio čempionės titulo.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 6, 2015, 11:07 PM, atnaujinta Oct 21, 2017, 5:20 PM

Po šio incidento pasaulio čempionės titulą gynusi J.Jefimova 200 m krūtine rungtyje užtruko 2 minutes 26,11 sekundės ir net nepateko į pusfinalį – liko septyniolikta.

Prisijunkite prie lrytas.lt sportas sirgalių komandos ir tapkite nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite PATINKA arba LIKE.

„Viešbučio apsaugos darbuotojai operatyviai išsiaiškino, kad į J.Jefimovos kambarį atsitiktinai bandė patekti vyras. Jis taip pat apsistojęs tame pačiame viešbutyje ir sumaišė kambarius – jis gyvena vienu aukštu aukščiau“, – pasakojo rusų delegacijos atstovas Azatas Kadyrovas.

J.Jefimovos tėvo Andrejaus Jefimovo nuomone, jo dukros ypač prastą pasirodymą pasaulio čempionato Kazanėje 200 m krūtine rungtyje lėmė šis incidentas.

„Šiandien naktį kažkas įsilaužė į Julijos kambarį viešbutyje ir ją pažadino. Kol kas nežinome, kas tai buvo. Aiškinamės dėl incidento. Nėra abejonių, kad tai galėjo turėti įtakos jos šios dienos rezultatams“, – prieš tai kalbėjo plaukikės tėvas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.