EUROLYGA 2023

Bučinį sirgaliams nusiuntusi R. Meilutytė: „Dirbsiu dar sunkiau“

R.Meilutytė nuo J.Jefimovos atsiliko 0,01 sek. ir užėmė ketvirtąją vietą.<br>AP nuotr.
R.Meilutytė nuo J.Jefimovos atsiliko 0,01 sek. ir užėmė ketvirtąją vietą.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 9, 2015, 6:27 PM, atnaujinta Oct 21, 2017, 8:13 AM

Rūta Meilutytė pateikė vieną didžiausių sensacijų pasaulio plaukimo čempionate. Kai 18 metų Lietuvos sporto žvaigždė ruošėsi 50 m plaukimo krūtine startui, niekas neabejojo, kad ji laimės medalį, o sirgaliai jau ruošėsi sveikinimams dėl aukso. Tačiau karštas finalas pateikė visišką netikėtumą – R.Meilutytė užėmė ketvirtąją vietą ir per apdovanojimų ceremoniją stebėjo, kaip medalius atsiima jos varžovės.

„Finalai yra neprognozuoji. Taip ir įvyko. Šiek tiek esu nusivylusi, bet dabar laukiu treniruočių ir ruošiuosi kitam sezonui, – LRT sakė R.Meilutytė, kurią nuo bronzos skyrė vos 0,01 sek. – Jaučiausi pasiruošusi ir pilna jėgų. Tiesiog nepavyko visko išdėstyti taip, kaip norėjau. Ką padarysi.“

R.Meilutytė iš Kazanės parsiveš 100 m plaukimo krūtine sidabro medalį. Šios rungties finale R.Meilutytei laimėti auksą sukliudė Rusijos plaukikė Julija Jefimova.

„Dabar laukiu kito sezono. Dirbsiu dar sunkiau“, – sakė ji. R.Meilutytė taip pat dėkojo visiems sirgaliams.

„Noriu padėkoti už nepaprastą palaikymą. Tai man labai daug ką reiškia. Gavau daug žinučių sveikinimų. Ačiū labai“, – dėkojo R.Meilutytė ir gerbėjams nusiuntė oro bučinį.

Naująja 50 m plaukimo krūtine čempione tapo 27 metų švedė Jennie Johansson, distanciją įveikusi per 30,05 sekundės. Sidabras atiteko jamaikietei Alia Atkinson (30,11 sek.).

„Labai džiaugiuosi dėl švedės. Ji tikrai nusipelnė šio medalio. Smagu matyti ją laimingą“, – kalbėjo R.Meilutytė.

2013 metais Barselonoje vykusiame pasaulio čempionate 50 m krūtine auksą laimėjusi Rusijos atstovė Julija Jefimova pasidabino bronza. Po diskvalifikacijos dėl dopingo vartojimo grįžusi J.Jefimova distanciją įveikė per 30,13 sek.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.