EUROLYGA 2023

Julija Jefimova apie čempionatą: „Absoliuti nesėkmė“

Rusijos plaukimo žvaigždė Julija Jefimova, kalbėdama su Rusijos žiniasklaida, sukritikavo sekmadienį Kazanėje pasibaigusį pasaulio plaukimo čempionatą, kuris rusams susiklostė ne taip, kaip tikėtasi. Ji pirmenybes pavadino nesėkme ir sukritikavo Rusijos plaukimo čempionatą.

J.Jefimova rėžė drąsiai.<br>AP nuotr. iš archyvo
J.Jefimova rėžė drąsiai.<br>AP nuotr. iš archyvo
J.Jefimova rėžė drąsiai.<br>AP nuotr. iš archyvo
J.Jefimova rėžė drąsiai.<br>AP nuotr. iš archyvo
J.Jefimova rėžė drąsiai.<br>AFP/Scanpix nuotr.
J.Jefimova rėžė drąsiai.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

lrytas.lt

Aug 10, 2015, 10:54 AM, atnaujinta Oct 21, 2017, 7:11 AM

„Absoliuti nesėkmė. Čempionatui, kuris vyko Rusijoje, buvo galima pasirengti žmogiškai. Mano medaliai Rusijos plaukimo federacijai nepriklauso. Jie – Rusijai“, – rėžė plaukikė.

Ji sulaukė klausimo ir apie lietuvę Rūtą Meilutytę, kodėl šiai nesisekė aplenkti aršios konkurentės iš Rusijos. Ji pritarė žurnalistų minčiai, kad lietuvė, plaukdama šalia jos, kiek pasimetė.

„Tame tiesos yra. Be to, man padėjo ir mūsų aistruoliai. Jie nuolat mane palaikė startuojant. Tai mane užvedė, o kitos plaukikės pasimetė“, – sakė ji.

Pati J.Jefimova čempionate iškovojo aukso ir bronzos medalius bei aplenkė lietuvę 100 m ir 50 m plaukime krūtine rungtyse.

Ji Rusijos žiniasklaidai išreikškė savo nepasitenkinimą visos federacijos darbus ir pripažino, kad net nebendrauja su Rusijos rinktinės treneriu. Kai kuriems plaukikams ji net siūlė keisti trenerius ir aplinką, nes kitaip jie nieko nepasieks.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.