EUROLYGA 2023

Kas per naujos sporto žaidynės „My Hero“ ?

Rugsėjo 5-ąją, šeštadienį, pirmą kartą vyks Lietuvoje sparčiai populiarėjančios „Insanity“ sporto rūšies pradininkų organizuojamos sporto žaidynės „My Hero“.

aidynėse dalyvių laukia 2-3 km kliūčių trasa.
aidynėse dalyvių laukia 2-3 km kliūčių trasa.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 2, 2015, 11:46 AM, atnaujinta Oct 17, 2017, 10:29 PM

Žaidynėse dalyvių laukia 2-3 km kliūčių trasa. 1 km žvyruoto kelio su sportinėmis užduotimis ir dar 2 km šlapiais, išbandymų kupinais pelkynais. Trasos pabaigoje reikės įveikti papildomą kliūčių ruožą.

„Lietuvoje į „Insanity“ užsiėmimus per kelerius metus sportuoti pritraukėme beveik 10 tūkstančių entuziastų. Esame didelė, aktyvi ir samoninga bendruomenė, kuri nuolatos sportuoja ir stengiasi gyventi sveikai“, – sakė vienas iš „My Hero“ organizatorių Ignas Bakėjus.

Sporto žaidynes organizuoja „My Hero“ instruktorių komanda, kurią sudaro beveik 20 trenerių, kasdien vedančių treniruotes Vilniuje ir Kaune. Treneriai ne tik veda treniruotes, tačiau ir moko kaip sveikai maitintis.

„Visą mūsų instruktorių komandą labiausiai džiugina besikeičianti mada. Dabar „ant bangos“ sveika gyvensena. Reguliarus sportas, sveikesnė ir samoningai planuojama mityba – tai kas daro mus žvalesnius, aktyvesnius ir ilgaamžiškesnius“, – sako I.Bakėjus.

Šeštadienio šventėje laukiami ne tik trasą pasiryžę įveikti sportininkai, tačiau ir jų šeimos nariai bei draugai. Vaikus dienos metu užims ir linksmins Pelkių Dėdė, mažieji bus prižiūrimi vaikų zonoje.

Be to, vyks grojimo būgneliais pamokos, jogos treniruotės, sporto zona, bus tatuiruočių meistrai, įvairios užduotys ir atrakcijos.

Renginio metu veiks vegetariško ir veganų maisto restoranai, bus galima pasmaguriauti sveikatingumo kokteiliais. O norintiems kažko stipresnio – bus gaminami burgeriai ir picos.

Renginys vyks Pamusės kaime, Alionių seniūnijoje, Širvintų rajone.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.