EUROLYGA 2023

Jaunimo žiemos olimpinėse žaidynėse – ir Lietuvos čiuožėjų pora

2016 metų vasario 12-21 dienomis

Deividas Kizala ir Guostė Damulevičiūtė iškovojo teisę dalyvauti Jaunimo žiemos olimpinėse žaidynėse.<br>Lietuvos čiuožimo federacijos nuotr.
Deividas Kizala ir Guostė Damulevičiūtė iškovojo teisę dalyvauti Jaunimo žiemos olimpinėse žaidynėse.<br>Lietuvos čiuožimo federacijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

2015-10-22 19:40, atnaujinta 2017-10-08 10:54

Pasak pranešimo, Kauno žiemos sporto mokyklos „Baltų ainiai“ auklėtiniai – šešiolikmetė Guostė Damulevičiūtė ir septyniolikmetis Deividas Kizala – labai sėkmingai pasirodė Lince (Austrija) vykusiame pasaulio jaunimo „Grand Prix“ varžybų etape. Pora užėmė devintąją vietą ir tapo pirmaisiais Lietuvos sportininkais, patekusiais į pasaulio jaunimo „Grand Prix“ varžybų dešimtuką. Be to, jaunieji čiuožėjai surinko 109,49 balo ir pagerino savo asmeninį rezultatą.

G. Damulevičiūtę ir D. Kizalą treniruoja Lilija Vanagienė, sportininkai taip pat daug laiko praleidžia stovyklose Oberstdorfe (Vokietija), kur su jais dirba treneris Rostislavas Sinitsinas, 2006 metų Turino (Italija) žiemos olimpinėms žaidynėms ruošęs Margaritą Drobiazko ir Povilą Vanagą.

Jaunimo žiemos olimpinės žaidynės, kurias organizuoja Tarptautinis olimpinis komitetas (IOC) ir žaidynių organizacinis komitetas, vyks antrąjį kartą.

Lietuvos tautinis olimpinis komitetas (LTOK) planuoja, kad Lilehameryje varžysis apie dešimt jaunųjų sportininkų iš Lietuvos. Jau žinoma, kad be čiuožėjų žaidynėse dalyvaus trys biatlono atstovai, ledo ritulininkas, dvi vietos skirtos slidininkams, viena – kalnų slidininkui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.