EUROLYGA 2023

Lietuvių kilmės kovotoja nori, kad jai leistų rūkyti marihuaną

Lietuvių kilmės mišrių kovos menų (MMA) kovotoja Rose Namajunas prisijungė prie būrio atletų, kurie kovoja dėl marihuanos legalizavimo sporte.

R.Namajunas neslepia savo lietuviškų šaknų.<br>„Facebook.com“ nuotr.
R.Namajunas neslepia savo lietuviškų šaknų.<br>„Facebook.com“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 5, 2016, 2:31 PM, atnaujinta Jun 11, 2017, 9:16 PM

Vis daugiau JAV valstijų legalizuoja marihuanos vartojimą, tačiau MMA kovotojams UFC organizacija, po kurios vėliava ir kaunasi R.Namajunas, draudžia vartoti šį narkotiką.

R.Namajunas kartu su kitu kovotoju Michaelu Chiesa atsakinėdami į klausimus pasisakė, kad būtent marihuana turėtų būti išbraukta iš draudžiamų preparatų sąrašo.

„Manau, kad būtų teisinga iš draudžiamų preparatų sąrašo išbraukti marihuaną. Tiesiog negalima leisti kovoti apsvaigus, ir tiek“, – sakė ji.

Kovotoja pritarė M.Chiesa žodžiams, kuriais jis stebėjosi, jog kovotojai gali kautis išgėrę, tačiau negali rūkyti marihuanos – kai kurie ją vartoja dėl tam tikrų sveikatos problemų.

Ypač didelis UFC kovotojų sujudimas kare, kuriuo siekiama leisti rūkyti marihuaną kovotojams, kilo tada, kai penkeriems metams buvo diskvalifikuotas Nickas Diazas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.