EUROLYGA 2023

Tiesioginio eterio metu moterį žeminęs sportininkas – bėdoje

„Network Ten“ žurnalistė Mel McLaughlin dar ilgai prisimins interviu su „Melbourne Renegades“ kriketo komandos žvaigžde Chrisu Gayle'u.

Ch.Gayle'as flirtavo su žurnaliste.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Ch.Gayle'as flirtavo su žurnaliste.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 7, 2016, 9:48 AM, atnaujinta Jun 11, 2017, 5:59 PM

Rungtynių pertraukos metu žurnalistė kalbindama sportininką pagyrė šį už jo pasirodymą, tačiau sulaukė ne tokio atsakymo, kokio tikėjosi, rašo „Bussiness Insider“.

„Norėjau, kad tu mane pakalbintum. Todėl esu čia, tiesiog norėjau pamatyti tavo akis. Jos gražios. Tikiuosi, kad kai laimėsiu šį mačą, galėsime kartu išgerti. Neraudonuok, mažute“, – tiesioginio eterio metu juokėsi sportininkas.

Tačiau tai juokinga buvo jam vienam, tačiau taip jis parodė, kad moterys kartais vis dar nėra laikomos profesionalėmis ir manoma, kad gali elgtis su jomis kaip nori.

M.McLaughlin išreiškė nusivylimą tokiu sportininko elgesiu, o pats Ch.Gayle'as puolė atsiprašinėti, tačiau vis tiek sulaukė baudos iš klubo ir turės sumokėti 10 tūkstančių dolerių.

Sportininkas teisinosi, kad tik juokavo, o žurnalistė jam atleido.

„Nenoriu, kad būčiau aptarinėjama toliau. Noriu tęsti savo darbą. Žinoma, gerai, kad žmonės atkreipė į tai dėmesį“, – sakė ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.