EUROLYGA 2023

Treneriai patenkinti: laisvalaikiu sportuoja daug kauniečių

Didžiulio populiarumo sulaukusios nemokamos „Judėk sveikai“ treniruotės, prasidėjusios lapkričio mėnesį, kiekvieną savaitę pritraukia po daugiau kaip tūkstantį kauniečių.

Lapkritį startavęs projektas pritraukia vis daugiau sportui neabejingų kauniečių.<br>M.Patašiaus nuotr.
Lapkritį startavęs projektas pritraukia vis daugiau sportui neabejingų kauniečių.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Laikinoji sostinė“

Jan 10, 2016, 10:00 AM, atnaujinta Jun 11, 2017, 1:05 PM

„Kauniečiai noriai sportuoja ir jiems to reikia. Treniruotės yra nemokamos, profesionalūs treneriai padeda atlikti pratimus, o nauda – neabejotina: pagerėja sveikata, miegas, nuotaika. Tai puiki galimybė būti aktyviems ne tik vasarą, bet ir visus metus“, – kalbėjo trečiadieniais ir penktadieniais „Judėk sveikai“ treniruotes vedanti Lietuvos lengvosios atletikos rinktinės trenerė Inga Juodeškienė.

Jai pritarė ir pirmadieniais Kauno sporto halėje vykstančias treniruotes vedantis Ignas Dombrauskis.

„Kiekvieno užsiėmimo metu matome vis daugiau naujų veidų, kurie nori jaustis geriau.

Naujų veidų, kurie sportuoja kartu net su savo atžalomis ir rodo nuostabų pavyzdį jiems. Naujų veidų, kurie supranta, kad judėti reikia sulaukus net ir 60 metų.

Populiarėjantys sporto užsiėmimai be jokių papildomų svorių ar įrenginių ypač pasitarnauja bendram žmonių sveikatingumui ugdyti. Kaunas išsiilgęs sporto“, – pabrėžė treneris.

Kauno miesto tarybos Sporto, turizmo ir laisvalaikio komiteto narys Andrius Palionis kvietė tuos, kurie dar nė karto nesilankė treniruotėje, tai padaryti kuo greičiau ir įsitikinti treniruočių nauda savo sveikatai ir nuotaikai.

„Faktas, kad projektas „Judėk sveikai“ nuolatos auga, tik įrodo, kad kauniečiai yra sportiški ir jiems tiesiog reikia sudaryti sąlygas pajudėti“, – sakė A.Palionis.

S.Dariaus ir S.Girėno sporto centro direktorius Giedrius Bielskus tvirtino, kad projektas „Judėk sveikai“ pasiteisino 100 procentų.

„Matome, jog kauniečiams tikrai to reikėjo. Gal svarbus ir paprastumas – nereikia ruoštis, puoštis kaip einant į tam tikrą sporto klubą. Čia tereikia turėti švarią avalynę, kilimėlį, vandens ir pačiam būti atsakingam už savo sveikatą. O gerą nuotaiką mes garantuojame“, – kalbėjo direktorius.

Nuo pavasario planuojama masines nemokamas treniruotes ir mankštas rengti ir atvirose erdvėse – S.Dariaus ir S.Girėno stadione, LSU apšilimo aikštelėje, Šilainiuose esančiame J.Basanavičiaus gimnazijos stadione, Panemunės paplūdimyje bei kitose miesto vietose. (LS)

Galima rinktis

Projekto „Judėk sveikai“ treniruotės šaltuoju metų sezonu vyksta: *pirmadieniais Kauno sporto halėje nuo 18 val. 30 min., *trečiadieniais (nuo 19 val. 30 min.) ir penktadieniais (nuo 18 val.) – Lietuvos sporto universiteto (LSU) Lengvosios atletikos manieže.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.