EUROLYGA 2023

Kelne moteris nuo imigrantų gelbėjęs kikboksininkas – sulaikytas

44-erių Kroatijos kikboksininkas, buvęs pasaulio čempionas Ivanas Jurevičius, dabar dirbantis šalia Kelno (Vokietija) centrinės traukinių stoties, nuo agresyvių ir išgėrusių arabų išgelbėjo šešias moteris, tačiau galiausiai buvo sulaikytas.

I.Jurevičius buvo sulaikytas.<br>Ivano Jurevičiaus/Facebook nuotr.
I.Jurevičius buvo sulaikytas.<br>Ivano Jurevičiaus/Facebook nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 14, 2016, 2:41 PM, atnaujinta Jun 11, 2017, 3:32 AM

Šalies vakaruose esančiame Kelno didmiestyje po Naujųjų metų sutiktuvių net 80 moterų kreipėsi į policiją dėl užpuolimo ir vagysčių. Visi incidentai užfiksuoti prie centrinės traukinių stoties.

Būtent čia prie A.Jurevičiaus, kuris dirba penkių žvaigždučių viešbučio durininku, pripuolė dvi merginos, kurioms buvo apie 20 metų. Jos prašė padėti apsisaugoti nuo imigrantų.

„Jos buvo padoriai apsirengusios – mūvėjo džinsus, vilkėjo paltus, tikrai neatrodė įžūliai. Liepiau joms atsistoti man už nugaros. Tada priartėjo keturi arabai ir pasakė, kad tai jų moterys.

Pats aršiausias puolė link manęs su buteliu, bet smogiau jam kartą ir to užteko. Antras krito taip pat lengvai, o kitas pirštu sau perbraukė per gerklę, lyg rodydamas, kad man bus blogai, ir jie pasitraukė“, – nakties įvykius  prisiminė vyras.

Kikboksininkas pasakojo, kad imigrantai visą naktį nedavė ramybės, tad viena moteris jo paprašė palydėti iki automobilio, kur jos laukė vyras. Dar kelias moteris jis paslėpė viešbutyje.

„O ką man reikėjo daryti?“ – traukė pečiais kroatas.

Kai ši informacija pasirodė Kelno spaudoje, I.Jurevičius buvo pakrikštytas miesto didvyriu. Bet tą pačią naktį, kai gelbėjo moteris, I.Jurevičius buvo areštuotas už tai, kad sumušė imigrantus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.