EUROLYGA 2023

Kelne moteris gelbėjęs kikboksininkas pasakojo, kas jį šokiravo

Kai šalia Kelno centrinės traukinių stoties dirbantis 44 metų Kroatijos kikboksininkas Ivanas Jurčevičius pamatė, kad prie moterų seksualiai priekabiauja būriai vyrų, jis nedelsė. Buvęs pasaulio čempionas smogė keletui imigrantų, kurie tiesiog viešumoje puldinėjo moteris.

I.Jurčevičius kaltinamas smurtu prieš imigrantus.<br>knightstemplarinternational.com nuotr.
I.Jurčevičius kaltinamas smurtu prieš imigrantus.<br>knightstemplarinternational.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 16, 2016, 1:17 PM, atnaujinta Jun 11, 2017, 12:15 AM

A.Jurčevičius pasakojo, kad į jį pagalbos kreipėsi kelios moterys, kurios pamatė šalia stoties esančio viešbučio durininku dirbantį kroatą.

Pastarasis moteris apgynė, bet buvo suimtas, nes sumušė kelis imigrantus. Kelno spaudoje jis buvo vadinamas didvyriu, bet dabar neaišku, kaip visą naktį su įsisiautėjusiais vyrais kovojusiam kroatui ši istorija baigsis.

Prabangiame viešbutyje dirbantis I.Jurčevičius papasakojo, ką matė Naujųjų metų vakarą.

„26 metus dirbu apsaugos darbuotoju, bet net neįsivaizdavau, kad gali dėtis tokie košmarai. Nesu to matęs“, – sakė I.Jurčevičius.

Jis dalijosi savo nakties versija.

„Nuo traukinių stoties atėjo didžiulis būrys girtų arabų ir afrikiečių. Apie aštuntą valandą jie ėmė muštis su svečiais prie įėjimo, išsitraukė peilius. Jie priekabiavo prie moterų, o situacija darėsi vis pavojingesnė. Aš kreipiausi į viešbučio vadybininką, kad šis į vidų suleistų žmones, kurie išėjo į lauką parūkyti. Kai kurie iš svečių jau buvo dingę. Tada pasirodė pusnuogis vyras su kruvina krūtine. Jis rankose laikė alkoholio butelį ir šaukė ant mūsų svečių. Šioje situacija galėjo padėti tik policijos įsikišimas, bet jie pareiškė, kad turi savo problemų. Aš negalėjau tuo patikėti“, – sakė jis.

Pasak I.Jurčevičiaus, vyrai mėgino padegti Katedrą.

„Nesu religingas, bet tai juk kultūrinis objektas. Jie ant jos mėtė petardas, o tada pradėjo mėtyti ir į žmones bei pasirodžiusią policiją. Jų buvo apie 80, o gal net ir šimtas“, – tikino jis.

Pasaulyje jau kilo didžiulis pasipiktinimas, nes atrodo, kad Vokietijos žiniasklaida mėgino nutylėti šį įvykį, nors  po Naujųjų metų sutiktuvių net 80 moterų kreipėsi į policiją dėl užpuolimo ir vagysčių.

I.Jurčevičius teigė, kad prabilti nusprendė dėl to, jog kitą dieną apie incidentą negalėjo perskaityti laikraščiuose.

Jam draugas patarė savo patyrimo pasakojimą nufilmuoti ir išplatinti socialiniame tinkle „Facebook“. Netrukus internete atsirado ir vaizdo įrašai su imigrantų siautėjimu.

„Vietos policija nebegalėjo tylėti“, – sakė I.Jurčevičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.