EUROLYGA 2023

C. McGregoro žinutė varžovui: „Tempsiu tavo galvą Rio gatvėmis“

Mišriųjų kovos menų organizacijos UFC superžvaigždė airis Conoras McGregoras nenusiteikęs laikyti liežuvio už dantų prieš artėjančią kovą su Rafaeliu dos Anjosu.

C.McGregoras pasipuošė spalvingais marškiniais.<br>AP nuotr.
C.McGregoras pasipuošė spalvingais marškiniais.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-01-21 14:17, atnaujinta 2017-06-10 13:17

Dvikova vyks kovo penktą dieną, o jos metu C.McGregoras pamėgins tapti pirmuoju kovotoju, iškovojusiu kelių skirtingų svorio kategorijų čempiono diržus UFC kovų narve.

C.McGregoras tapo puslengvio svorio čempionu, kai įveikė brazilą Jose Aldo, o dabar taikosi būti stipriausias ir tarp lengvo svorio kovotojų.

Prieš artėjantį susirėmimą su kitu brazilu R.dos Anjosu C.McGregoras save palygino su neseniai sučiuptu Meksikos narkotikų baronu Neūžauga (El Chapo) ir pažadėjo liūdną kovos baigtį varžovui.

„Lyginu tave su tikru Brazilijos čempionu, kurį neseniai įveikiau. Mačiau, kiek pasididžiavimo jūsų šaliai atnešė Jose Aldo, tai palietė mano širdį.

Todėl ketinu dar kartą atsidėkoti Brazilijai. Kovo penktąją nukirsiu galvą Rafaeliui ir tempsiu ją Rio de Žaneiro gatvėmis – atnešiu ją į paradą“, – varžovui tėškė jis.

„Aš kalbu ispaniškai, esu apsirengęs kaip El Chapo geriausiais laikais, valdau šią organizaciją, naikinu žodžiais šį vyruką. Tiesiog darau ką noriu“, – save su sučiuptu mafijos baronu lygino airis.

R.dos Anjosas skolingas neliko – pažadėjo priversti C.McGregorą kentėti ringe.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.