EUROLYGA 2023

Po pertraukos grįžtantis bušido kovotojas: „Įrodyti norisi daug“

Žiūrovai su nekantrumu laukia pavasarinio bušido turnyro „KOK WORLD SERIES 2016“ Vilniaus „Siemens“ arenoje. Šį kartą suklusti turėtų kauniečiai: dar vienas kovotojas, kovo 19 d. lipsiantis į didįjį ringą, yra iš Kauno – 24–erių sporto klubo „Titanas“ kovotojas, o nuo šių metų ir treneris Deividas Danyla.

D.Danyla.
D.Danyla.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 1, 2016, 2:08 PM, atnaujinta Jun 9, 2017, 2:41 PM

„Labai laukiu šios kovos, beprotiškai to pasiilgau“, – entuziazmo neslepia kaunietis, kurio gerbėjai jau irgi turėtų būti pasiilgę.

D.Danylos priešininkas – Alexandros Filippidis, kovos menų žvaigždė iš Kipro. D.Danyla išlieka ramus: „Priešininkas privalo būti lygiavertis, o jei kas nors galvotų, kad jis net stipresnis – tik geriau. Man bijoti nėra ko, o įrodyti norisi daug. Tikrai noriu, kad žiūrovams būtų intriga ir būtų už ką sirgti“.

D.Danyla pastaruoius metus praleido aktyviai, kovotojas daug laiko buvo Tailande, ten dalyvavo net šešiuose turnyruose bei viename – Kinijoje. Anot kovotojo, iš Azijos parsivežta patirtis ir energija dar nepamiršta.

Kovo 19 d. bušido gerbėjai Vilniaus „Siemens“ arenoje taip pat pamatys ir kitus stipriausius Lietuvos kovotojus: Sergejų Maslobojevą, Julių Mocką, Tomą Pakutinską, Teodorą Aukštuolį, Igną Barysą, Karolį Liukaitį, Igorį Osininą, Henriką Vikšraištį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.