EUROLYGA 2023

Žiemos festivaliui ištirpęs sniegas – ne kliūtis

Netikėtai atšilęs oras ir ištirpęs sniegas privertė ne vieno reginio organizatorius keisti planus, tačiau „LTeam olimpiniam žiemos festivaliui“ šiltas vasaris – ne kliūtis. Festivalis, kaip ir buvo planuota, šį šeštadienį vyks Druskininkų „Snow arenoje“, jo programoje atsirado tik keli pasikeitimai.

Festivalio organizatoriai tikisi, kad šiemet įvairias žiemos sporto šakas išbandys apie 4 tūkst. dalyvių.
Festivalio organizatoriai tikisi, kad šiemet įvairias žiemos sporto šakas išbandys apie 4 tūkst. dalyvių.
Daugiau nuotraukų (1)

ltok.lt

Feb 2, 2016, 2:39 PM, atnaujinta Jun 9, 2017, 11:57 AM

Festivalį organizuojantys Lietuvos tautinio olimpinio komiteto (LTOK) darbuotojai iš programos turėjo išbraukti lygumų slidinėjimo rungtį, tačiau šios sporto šakos mėgėjai galės išbandyti slidinėjimo treniruoklį „SkiErg“ ir sudalyvauti turnyre. Taip pat planuotą „Snaigės“ žygį pakeis šiaurietiškas ėjimas, daugiau pasikeitimų programoje nėra.

„Buvome pasiruošę lietuviškos žiemos siurprizams ir festivalį organizavome taip, kad atšilęs oras nesugriautų planų. Bėgimams, orientavimosi varžyboms, kalnų slidinėjimo rungčiai ir snieglentininkų pasirodymams atšilęs oras neturės įtakos, čiuožyklą perkėlėme į „Snow arenos“ vidų, tad programa pasikeitė labai nedaug“, – sakė vienas festivalio organizatorių, Lietuvos olimpinio fondo direktorius Vitalijus Vasiliauskas.

Festivalio organizatoriai tikisi, kad šiemet įvairias žiemos sporto šakas išbandys apie 4 tūkst. dalyvių. Į bėgimus jau užsiregistravo apie 400 žmonių, į orientavimosi varžybas – 200, Lietuvos mokyklų žaidynių finaluose dalyvaus taip pat apie 200 mokinių, panašaus skaičiaus dalyvių tikimasi sulaukti ir LTOK partnerių taurėje. Jau baigėsi registracija į gatvės šokių čempionatą – jame pasirodys 300 šokėjų.

Druskininkiečius ir miesto svečius kartu mankštintis pakvies irkluotojas Saulius Ritteris. Dukart pasaulio vicečempionas ir dukart Europos čempionas kartu su treneriu ves masinę mankštą. Festivalyje žada dalyvauti ir lengvaatletė Airinė Palšytė

Visi festivalio renginiai, išskyrus kalnų slidinėjimą, yra nemokami, be to, į „Snow areną“ nemokamai galės patekti ir visi žiūrovai. Visi, sudalyvavę nors vienoje programos „Išjudink save“ rungtyje (bėgimas, orientavimosi varžybos, šiaurietiškas ėjimas) gaus po „LTeam“ suvenyrą.

***

„LTeam olimpinis žiemos festivalis“ pirmą kartą buvo organizuotas 2014 m. Ignalinoje, 2015 m. renginys vyko Druskininkuose. Šiais metais renginys vėl organizuojamas Druskininkuose dėl puikiai tokiai šventei tinkančios infrastruktūros.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.