EUROLYGA 2023

Amerikietiškojo futbolo žaidėjo svajonę sužlugdė prostitutė

Amerikietiškojo futbolo žaidėjas Ryanas Murphy prarado galimybę dalyvauti visų išsvajotoje šventėje. Nacionalinės futbolo lygos (NFL) naujokas šį sezoną dar nežaidė nė vieno mačo, bet kartu su „Denver Broncos“ komanda treniravosi ir rengėsi naktį iš sekmadienio į pirmadienį vyksiančioms NFL finalo „Super Bowl“ rungtynėms.

NFL žaidėjui susidūrimas su prostitute baigėsi nemaloniai, nors policija jo ir nenubaudė.<br>V.Balkūno nuotr. iš archyvo
NFL žaidėjui susidūrimas su prostitute baigėsi nemaloniai, nors policija jo ir nenubaudė.<br>V.Balkūno nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 4, 2016, 11:23 AM, atnaujinta Jun 9, 2017, 6:58 AM

„Super Bowl“ dvikova patenka tarp žiūrimiausių sporto renginių pasaulyje. Amerikiečiai šia proga sukuria nuostabią šventę, o už 30 sekundžių reklamos televizijos prašo 5 milijonų JAV dolerių (4,58 mln. eurų).

R.Murphy „Broncos“ dvikovą su „Carolina Panthers“ stebės iš šalies, mat iš treniruočių stovyklos buvo išsiųstas namo.

Pasirodo, tokia nemaloni dalia teko dėl problemų su policija. R.Murphy buvo apklaustas policijos, o tema – prostitucija. Sportininkas nebuvo nubaustas.

Bet R.Murphy brolis, kuris kartu su NFL žaidėju buvo automobilyje, buvo nubaustas. Bausmės sulaukė ir „įtariama prostitutė“.

Pasak pranešimų, kai policija sulaikė prostitutę, ši pareiškė, kad privalo eiti į mašiną, kuri pastatyta netoli degalinės. Esą ji turėjo pasiimti savo daiktus.

Tuomet policija automobilyje ir pamatė R.Murphy bei jo brolį. R.Murphy buvo apklaustas ir paleistas.

Kai pasklido žinia apie šį incidentą, „Broncos“ treneris Gary Kubiakas paskelbė, kad R.Murphy keliauja namo į Denverį.

„Nors jis nebuvo suimtas, nusprendėme, kad komandai geriausia „Super Bowl“ kovai rengtis be jo, – pranešime cituojamas G.Kubiakas. – Ryanas grįžta į Denverį, bet jo statusas klube šiuo metu nesikeičia.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.