EUROLYGA 2023

Nukraujavusi Elektrėnų „Energija“ sieks taškų Gomelyje

Didelis rungtynių krūvis, varžantis dvejose lygose, ir jau daugiau nei penkiasdešimt sužaistų rungtyinių šiame sezone atsiliepa – dėl traumų ir ligų išvykoje Baltarusijoje komandai padės tik dvylika žaidėjų ir du vartininkai.

Komanda išvyko su 12 žaidėjų.<br>Klubo nuotr.
Komanda išvyko su 12 žaidėjų.<br>Klubo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 5, 2016, 12:09 PM, atnaujinta Jun 9, 2017, 4:29 AM

„Taip nutinka, kai daug rungtyniauji – vieni traumuoti, kiti suserga ir kai visą tai susideda lieki nukraujavęs. Istorijoje yra buvę, kai žaidėme ir devyniese. Dažnai tokios situacijos dar labiau mobilizuoja komandą, svarbu tik, kad jėgų užtektų“ – prieš susitikimą Gomelyje kalbėjo Rolandas Aliukonis.

Lietuvos klubas, likus keturioms rungtynėms iki reguliaraus Baltarusijos čempionato pabaigos, žengia ketvirtoje vietoje, surinkę 51 tašką, tuo tarpu šeimininkai užtikrintoje antroje vietoje su 71 tašku.

„Energijai“ per likusius keturis susitikimus, reikia iškovoti septynis taškus arba tikėtis Žlobino suklupimo, kad užimtų ketvirtą vietą galutinėje įskaitoje ir turėtų namų aikštės pranašumą atkrintamosiose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.