EUROLYGA 2023

MMA kovų turnyras Kėdainiuose žada sensacingų dvikovų

Jau kovo 5 d. Kėdainiuose įvyks „Vale Tudo Fight Night #6“ kovų turnyras, kuriame kovinio sporto gerbėjus džiugins ne tik kylančios Lietuvos MMA žvaigždės Lauryno Urbonavičiaus pasirodymas, bet ir 10 nenuspėjamos baigties dvikovų.

Organizatoriai žada įdomias kovas.<br>Organizatorių nuotr.
Organizatoriai žada įdomias kovas.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 9, 2016, 2:38 PM, atnaujinta Jun 8, 2017, 4:50 PM

Iš naujo pradėjus organizuoti „Vale Tudo Fight Night“ renginių seriją, jų organizatorius, mišrių kovos menų treneris Alfredas Lifšicas neslepė, kad šios serijos reikalavimai kovotojams ir organizatoriams – labai aušti.

„Tačiau įdėtos pastangos su kaupu pasiteisino, ir jau dabar akivazdžiai matomas vis didėjantis susidomėjimas MMA sportu bei profesionaliomis kovomis Lietuvoje“ – tvirtino A.Lifčicas.

Aštunkampiame narve su oponentais iš užsiesnio susirungs stipriausi Lietuvos MMA kovotojai. Tarp jų – šias metais profesionaliame ringe debiutavęs Laurynas Urbonavičius, kuris efektyviu nokautu įveikė gerokai labiau patyrusi varžovą iš Latvijos Igorį Zauersą.

„Šį kartą Lauryno laukia ne ką lengvesnis varžovas iš Latvijos Sergejus Gulakovas. Šiai kovai ruošiames labai atsakingai ir tikrai nebus lengva, tačiau tikimės Lauryno pergalės“ – teigė A.Lifšicas.

Turnyre Kėdainiuose dalyvaus buvęs MMA „Nr1“ Europoje Artemijus Sitenkovas, kurio karjeroje gausu įspūdingų pergalių prieš pačius geriausius pasaulio kovotojus, tarp jų ir šiuo metu visame pasaulyje žaibiškai išpopuliarėjusį Conorą McGregorą. Po pertraukos į profesionalų ringą kaip kovotojas grįžtantis A.Sitenkovas susirungs su varžovu iš Rusijos Ivanu Eremenko.

„Turnyras Vilniuje atskleidė tikrajį kai kurių vaikinų potencialą“ – pastebėjo vienas iš renginio organizatorių A.Lišicas, paklaustas apie kovotojus, kuriuos išvysti kėdainiečiai bei miesto svečiai.

Būtent Tomo Bajorino kova ir įsimintina pergalė prieš Lietuvos čempioną G.Delininkaitį pastūmėjo Tomą susimastyti apie profesionalo karjerą, jau Kėdainiuose žiūrovai galės jį išvysti žemesnėje nei jam įprasta, 77 kg. svorio kategorijoje kurioje taip pat profesionalų taisyklėmis pirma kartą kovos ir Robertas Gunia, kuris grįžęs iš studijų Olandijoje demonstruoja ypatingai gera formą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.