EUROLYGA 2023

S.Krupeckaitės bėdos – į čempionatą išvyko, bet ar startuos?

Kovo 2-6 dienomis Londone (Didžioji Britanija) rengiamas pasaulio dviračių treko čempionatas, į kurį išvyko keturios Lietuvos dviratininkės. Dviračių sporto gerbėjai daugiausiai tikisi iš Simonos Krupeckaitės, tačiau ją stabdo sveikatos problemos – 34 metų panevėžietei praėjusią savaitę teko kovoti su gripu.

Simona Krupeckaitė<br>AFP nuotr.
Simona Krupeckaitė<br>AFP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Tomas Gaubys

2016-02-29 10:48, atnaujinta 2017-06-06 03:14

„Simona dėl gripo tris dienas pragulėjo lovoje. Temperatūra jai buvo pakilusi iki 38 laipsnių. Savaitgalį vyko daug diskusijų dėl jos dalyvavimo pasaulio čempionate. Ar Simona startuos, pamatysime ketvirtadienį. Buvome gerai pasirengę čempionatui, bet dabar kalbėti apie sportinę formą nebėra ką“, – sakė dviratininkės treneris ir vyras Dmitrijus Leopoldas, kuris liko namuose dėl sūnaus ligos. Vietoj D. Leopoldo į čempionatą išvyko treneris Anatolijus Novikovas.

Kelialapį į Rio de Žaneiro olimpines žaidynes jau užsitikrinusi S. Krupeckaitė pasaulio čempionate registruota olimpinėse sprinto ir keirino rungtyse. Planetos pirmenybių neolimpinėse rungtyse dalyvaus Miglė Marozaitė (500 m pavienio starto lenktynės), Aušrinė Trebaitė (grupinės lenktynės) ir Edita Mazurevičiūtė (3 km asmeninės persekiojimo lenktynės).

Buvusi pasaulio čempionė ir rekordininkė S. Krupeckaitė sausio viduryje Honkonge vykusio pasaulio taurės varžybų etapo keirino rungtyje iškovojo aukso medalį. Pagal keirino rezultatus Simona pasaulio reitinge yra ketvirta, o pagal sprinto rezultatus – devinta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.