EUROLYGA 2023

Darius Kasparaitis: „Dabar reikia nugalėti Kauną“

Antradienį Nacionalinės ledo ritulio lygos (NLRL) rungtynėse Vilniuje „Hockey Punks“ namuose priims Kauno „Baltų Ainius“. Antrą kartą šį sezoną ant ledo išvysime 16 sezonų NHL veteraną Darių Kasparaitį.

Artūro Žuko nuotr.
Artūro Žuko nuotr.
Artūro Žuko nuotr.
Artūro Žuko nuotr.
Artūro Žuko nuotr.
Artūro Žuko nuotr.
Artūro Žuko nuotr.
Artūro Žuko nuotr.
Artūro Žuko nuotr.
Artūro Žuko nuotr.
Artūro Žuko nuotr.
Artūro Žuko nuotr.
Artūro Žuko nuotr.
Artūro Žuko nuotr.
Daugiau nuotraukų (7)

Hockey Punks inf.

Mar 1, 2016, 9:23 AM, atnaujinta Jun 6, 2017, 12:41 AM

Sekmadienį 43 metų gynėjas pelnė įvartį ir atliko 3 rezultatyvius perdavimus, o jo vedama Vilniaus „Hockey Punks“ rezultatu 10:1 įveikė „Geležinio Vilko“ ledo ritulininkus.

Po rungtynių daugybę titulų per savo karjerą iškovojęs D.Kasparaitis sakė, kad žaisti nebuvo itin sunku, kadangi komandos draugai dalinosi rituliu.

„Gal tik pirmajame kėlinyje pradžioje buvo sunkiau. Šiek tiek uždusau per pirmąjį keitimą. Bet jau antrajame kėlinyje pajutau, kad kojos įsijungė į reikiamą ritmą. Kai visi daro tai, ką reikia, tada ir bėgioti labai daug nereikia.“

Per savo karjerą gynėjas pasižymėjo įspūdingais jėgos veiksmais, rungtynėse ne vieną kartą nuo jo nukentėjo tokios NHL žvaigždės, kaip Mario Lemieuxas, Markas Messieras, Jaromiras Jagras, Ericas Lindrosas ir kiti. Tačiau šįkart D.Kasparaitis labiau išsiskyrė rezultatyvumu, žaidė tarsi pasaugodamas varžovus.

„Nieko daug nepasakysiu. Gynyboje darbo beveik nebuvo, todėl rinkau taškus puolime. Bet taškai ne taip svarbu, svarbiausia yra komandos pergalė. Reikia būtinai šiandien nugalėti Kauno komandą“, – sakė D.Kasparatis.

Pergalės prieš Kauno „Baltų Ainių“ atveju Vilniaus „Hockey Punks“ net šešiais taškais atsiplėštų nuo ketvirtoje vietoje esančio klubo.

Komandos kovojančios dėl patekimo į atkrintamasias rungtynes siekia užimti ne žemesnę, nei 3-iąją vietą, kadangi 4-oji vieta garantuotų kovo pabaigoje Elektrėnuose vyksiančio finalinio ketverto turnyre pusfinalio rungtynes su daugkartine šalies čempione Elektrėnų „Energija“.

Ar planuoja lemiamose rungtynėse dalyvauti D.Kasparaitis?

„Įmanomas ir toks variantas. Turiu pasiderinti šeimos reikalus. Matysime, kaip gausis“, – teigia Lietuvos rinktinei nuo 2018 m. galėsiantis atstovauti ledo ritulininkas.

Antradieio susitikimo pradžia „Pramogų Arenoje“– 20 val. Bilietai – arenos kasoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.