EUROLYGA 2023

Frankfurte – netikėtas dviejų olimpinių čempionų susitikimas

Frankfurto oro uoste netikėtai susitiko dvi Lietuvos sporto legendos – buvęs krepšininkas ir Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) prezidentas Arvydas Sabonis ir planų apsivilkti Lietuvos rinktinės marškinėlius neatsisakantis ledo ritulininkas Darius Kasparaitis.

D.Kasparaitis susitiko su A.Saboniu.<br>Facebook.com nuotr.
D.Kasparaitis susitiko su A.Saboniu.<br>Facebook.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 4, 2016, 2:30 PM, atnaujinta Jun 5, 2017, 1:10 PM

Sportininkai atsitiktinai susitiko oro uoste ir D.Kasparaitis nepraleido progos įsiamžinti su A.Saboniu. Jis po nuotrauka taip pat teigė, kad būtent dėl legendinio krepšininko pasirinko 11 numerius pažymėtus marškinėlius.

D.Kasparaitis dar šią savaitę sužaidė keletą rungtynių Lietuvos ledo ritulio lygoje ir apsivilko Vilniaus „Hockey Punks“ marškinėlius. Jis čia žaidžia tam, kad po kelių metų galėtų pirmą sužaisti oficialias rungtynes Lietuvos rinktinėje.

Abu sportininkai – olimpiniai čempionai, tiesa jais tapo ne su Lietuvos rinktinėmis.

51-erių A.Sabonis su SSRS rinktine 1988 metais tapo Seulo žaidynių čempionu, o 43-ejų D.Kasparaitis su NVS rinktine triumfavo Albervilio žaidynėse 1992 metais.

Kadangi D.Kasparaitis atstovavo Rusijai, todėl norėdamas ginti savo gimtosios šalies garbę turi 5 sezonus iš eilės rungtyniauti Lietuvos pirmenybėse. Jam dar liko du sezonai. Jau trejus metus iš eilės jis į gimtinę sugrįžta tam, kad sužaistų kelias rungtynes vilkėdamas „Hockey Punks“ marškinėlius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.