EUROLYGA

Dopingo kontrolieriai pasibeldė į Rūtos Meilutytės duris

19-metė Lietuvos plaukikė Rūta Meilutytė antradienio rytą pasitiko kiek kitaip nei įprastai – duodama dopingo testą Pasaulinei antidopingo agentūrai (WADA).

R.Meilutytę tikrino WADA atstovas.<br>AFP/Scanpix nuotr.
R.Meilutytę tikrino WADA atstovas.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 22, 2016, 1:13 PM, atnaujinta May 31, 2017, 11:28 PM

Olimpinės čempionės treneris Jonas Ruddas pasidalijo nuotrauka, kurioje lietuvė ir dar vienas plaukikas sėdi prie stalo su WADA atstovu ir pildo dokumentus.

„7 val. ryto mes esame čia ir toliau palaikome švarų plaukimą ir WADA taisykles. Kuo daugiau kartų esame tikrinami, tuo švaresnis ir saugesnis mūsų sportas. Tai yra natūralus plaukimo produktas.

Jokių priedų, jokių konservantų. Tiesiog grynas, greitas plaukimas“, – rašė J.Ruddas.

Lrytas.lt primena, kad plaukimo pasaulį neseniai supurtė skandalas – dopingą ir vėl vartojo rusė Julija Jefimova, kuri buvo aršiausia R.Meilutytės varžovė baseine.

Prieš kiek laiko kalbėdamas su „Lietuvos ryto“ žurnalistu Kęstučiu Rimkumi J.Ruddas teigė, kad Rūta – švari sportininkė.

„Rūta – labai skaidri plaukikė. Ji vartoja tik natūralius produktus, kokių galima įsigyti prekybos centruose. Jos vartojami maisto papildai yra labai paprasti.

Ji niekada nevartoja produktų, kurie sukurti laboratorijose. Rūta yra labai sąžininga ir aš ją labai gerbiu už tai“, – sakė jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: pabėgėlių integracija – nauda ar žala darbo rinkai?