EUROLYGA 2023

Prieš nelaimę ringe tėvas kreipėsi į sūnų: „Nesmūgiuok į galvą“

Nickas Blackwellas išlieka komos būsenoje, o jo sporto pasaulis po sekundę narsto boksininko dvikovą su Chrisu Eubanku. Savaitgalio kova dėl britų čempiono vardo baigėsi tragiškai. N.Blackwellui nuo smūgių į smegenis išsiliejo kraujas. Teisėjas buvo priverstas nutraukti kovą, įskaityti pergalę Ch.Eubankui, o pats N.Blackwellas buvo išgabentas į ligoninę.

Prieš nelaimę ringe Ch.Eubankui (dešinėje) tėvas siūlė nebesmūgiuoti N.Blackwellui (dešinėje) į veidą.<br>lrytas.lt montažas
Prieš nelaimę ringe Ch.Eubankui (dešinėje) tėvas siūlė nebesmūgiuoti N.Blackwellui (dešinėje) į veidą.<br>lrytas.lt montažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 28, 2016, 10:19 PM, atnaujinta May 31, 2017, 8:32 AM

Būtent ten jam ir buvo sukelta dirbtinė koma.

Anglijos žiniasklaidoje jau cituojami medikai, kurie tvirtina, kad kova buvo nutraukta gerokai per vėlai.

Paaiškėjo ir dar viena kovos detalė. Ch.Eubanko tėvas Chrisas Eubankas vyresnysis savo sūnaus prašė nebesmūgiuoti varžovui į galvą.

„Jeigu teisėjas nesustabdys, tada nežinau, ką tau pasakyti. Bet pasakysiu tai: jeigu jis nesustabdys, o tu varžovą toliau šitaip talžysi, tu jį labai stipriai sužeisi. Galbūt tau nereikėtų to palikti teisėjui, todėl tu nemėginsi jo nugalėti smūgiais į veidą – smūgiuosi į kūną“, – sūnui kalbėjo tėvas.

Pastarasis žino, ką reiškia sumaitoti varžovą. Ch.Eubankas vyresnysis 1991 metais nesidžiaugė pergale, kai jo varžovui Michaelui Watsonui prireikė medikų pagalbos, o vėliau šis ilgą laiką praleido neįgaliojo vežimėlyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.