EUROLYGA 2023

Amžiaus dvikova: Floydas Mayweatheris priima C. McGregoro iššūkį

Floydo Mayweatherio pasitraukimas iš ringo gali trukti neilgai. Per savo karjerą nei karto neįveiktas boksininkas pareiškė, kad tai jis davė visą pradžią gandams apie galimą jo kovą su mišrių kovos menų žvaigžde Conoru McGregoru.

Dar kovo mėnesį C.McGregoras nevengė aštrių pareiškimų apie būsimą varžovą.<br>Instagram nuotr.
Dar kovo mėnesį C.McGregoras nevengė aštrių pareiškimų apie būsimą varžovą.<br>Instagram nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 9, 2016, 10:41 AM, atnaujinta May 26, 2017, 4:40 AM

„Tai įmanoma. Tai jis mane įžeidinėjo. Šie gandai, kuriuos dabar girdite – tai aš juos pradėjau. Tai gali tapti ne gandu. Laikykite pirštus sukryžiavę. Tai gali būti bokso kova prieš mišrius kovos menus“, – pasakojo kovotojas.

F.Maywetaheris kartu pareiškė, kad jis turi teisę prašyti už šią kovą bent 100 milijonų dolerių. Spėjama, kad mūšis turėtų vykti rugsėjį.

Anglijos dienraštis „The Sun“ skelbia, kad F.Mayweatheris uždirbs 144 milijonus, o airis C.McGregoras – 10 mln.

39-erių F.Mayweatheris per savo karjerą laimėjo visas 49 kovas, tačiau 27-erių airis jam meta tokį iššūkį, kurio šis neturėjo per visą gyvenimą.

Amerikietis yra kantrus taktikas, o C.McGregoras – itin agresyvų kovos būdą demonstruojantis sportininkas.

C.McGregroras įpylė papildos intrigos, kai socialiniuose tinkluose pasidalino būsimos jo ir F.Mayweatherio kovos plakatu.

Dar kovo mėnesį C.McGregoras nevengė aštrių pareiškimų apie būsimą varžovą.

„Jei kaučiausi su Floydu, nužudyčiau jį greičiau nei per 30 sekundžių. Tik tiek laiko man prireiktų, kad jį apsupčiau kaip smauglys ir pasmaugčiau“, – itin pasitikėdamas savo jėgomis kalbėjo C.McGregoras.

Vis dar nepatvirtinta, kada įvyks ši dvikova. Šaltinių teigimu, F.Mayweatherį supykdė airio žodžiai ir jis sieks priversti varžovą atsakyti už nepagarbius veiksmus.

„Floydas įniršo po Conoro pareiškimo, kad jį įveiks per 30 sekundžių, ir nori priversti Conorą nuryti savo žodžius. Dėl kovos buvo susitarta gegužės 2-ąją, bet Floydas varžovą savo draugams atskleidė tik praėjusį vakarą“, – šaltinis teigė „The Sun“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.