EUROLYGA 2023

Ramūnas Vyšniauskas paskelbė apie grįžimą į sportą

Jau kelis paskutinius metus sunkiaatletis Ramūnas Vyšiauskas daugeliui buvo geriau pažįstamas kaip verslininkas ir dėl dopingo net du kartus įkliuvęs atletas, tačiau aktyvus vyras nutarė grįžti į sportą, ir pirmiausia mesti iššūkį sau pačiam.

R.Vyšniauskas buria krepšinio komandą.<br>M.Kulbio nuotr. iš archyvo.
R.Vyšniauskas buria krepšinio komandą.<br>M.Kulbio nuotr. iš archyvo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 9, 2016, 9:49 AM, atnaujinta May 26, 2017, 4:55 AM

Jo pasirinkta sporto šaka – gerokai nutolusi nuo jėgos sporto: dabar R. Vyšniauskas nutarė išmėginti savo jėgas krepšinyje, ir net paskelbė viešą atranką visiems, norintiems tapti jo komandos nariais.

Galutinis R. Vyšniausko tikslas – krepšinio „3 x 3“ turnyras, kuris vyks paskutinį gegužės savaitgalį didžiausiame šalies sporto festivalyje „Sveika, Neringa“. Aktyvus Klaipėdos ir Lietuvos pajūrio ambasadorius treniruotis pradėjo jau dabar, ir nuotaikingame video anonse paskelbė visą informaciją apie komandos narių atranką, kuri šią savaitę prasidėjo socialiniame portale „Facebook“.

Nors vaizdo įraše R. Vyšniauskui treniruotis padėjo legendinis Lietuvos krepšininkas Eurelijus Žukauskas, pastarasis apie savo planus grįžti į aukštelę dar nesidalina.

Be krepšinio, festivalyje „Sveika, Neringa“ širdžiai mielos veiklos ras ne vienas aktyvios gyvensenos entuziastas – bus rengiamos paplūdimio tinklinio, futbolo, teniso, orientacinės varžybos, 5 bei 10 kilometrų bėgimai ir triatlonas ir daug kitų sporto rungčių, o vaikai galės dalyvauti specialiose jiems skirtose rungtyse.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.