EUROLYGA 2023

Pasaulio irklavimo taurės varžybose – lietuvių startai

Penktadienį Šveicarijoje

V.Balkūno nuotr.
V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 27, 2016, 7:18 PM, atnaujinta May 24, 2017, 12:17 AM

Sėkminga popietį buvo tik dviem Lietuvos vienvietininkams iš trijų kurie pateko į pusfinalius ir toliau kovos dėl vietos finale – Linai Šaltytei, kuri laimėjo savo paguodos plaukimą, ir antrą vietą pirmajame ketvirtfinalio plaukime užėmusiam Mindaugui Grigoniui.

Nepasisekė Žygimantui Gališanskiui, kuris trečiajame ketvirtfinalio plaukime liko tik ketvirtas ir toliau varžysis C finale dėl 13-18 vietų.

Rytinėse varžybose geriausiai atrankoje sekėsi moterų porinę dvivietę irklavusioms Donatai Vištartaitei bei Mildai Valčiūnaitei, kurios pirmajame plaukime 2000 m įveikė per 6 minutes 53,190 sekundės ir, aplenkusios visas varžoves, pateko tiesiai į finalą.

Vos 3,88 sekundės iki finalo trūko vyrų porinei dvivietei – Rolandui Maščinskui ir Sauliui Ritter. Antrą vietą užėmę lietuviai antrajame atrankos plaukime tiek atsiliko nuo pergalę iškovojusių kroatų Martino ir Valento Sinkovičių, kurie tiesiai pateko į finalą, bei varžysis paguodos plaukime.

Trečią vietą savo plaukime užėmė bei paguodos plaukie startuos ir vyrų vyrų porinė keturvietė – Dovydas Nemeravičius, Martynas Džiaugys, Dominykas Jančionis ir Aurimas Adomavičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.