EUROLYGA 2023

Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Garsų rusų MMA kovotoją siekta nužudyti – po šūvių kūne 6 kulkos

MMA mišrių kovų asas Šachbulatas Šamchalajevas pirmąją vasaros dieną turėjo būti nužudytas, tačiau išgyveno. Į Rusijos tailando bokso čempioną pasikėsinta Mahačkalos miesto restorane „Petrovsk“ – žudikas į sportininką paleido ne vieną šūvį.

Šachbulatas Šamchalajevas<br>sherdog.com nuotr.
Šachbulatas Šamchalajevas<br>sherdog.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 2, 2016, 1:43 PM, atnaujinta May 23, 2017, 7:25 AM

Birželio 1-ąją į miesto ligonine atvežtas 32-ejų Š.Šamchalajevas buvo operuotas, iš jo kūno ištrauktos 6 kulkos. Gelbėjant dvikovinių sporto šakų atstovą medikai buvo priversti pašalinti inkstą.

Socialiniuose tinkluose pasirodžiusiame vaizdo įraše matyti, kaip į restoraną įeina jaunuolis, vilkintis gobtuvą ir su automatu bei pistoletu rankose. Jį bando vytis vienas vyras, o šalia įėjimo buvęs, greičiausiai, apsaugos darbuotojas žengia paskui įtartiną ginkluotą vyrą.

Kai šis šovė į sportininką ir siekė bėgti, apsaugos darbuotojas pradėjo šaudyti į nusikaltėlį, o restorane buvę žmonės išsibėgiojo. Neaišku, kur dingo žudikas ir kodėl baigiantis įrašui apsaugos darbuotojas bando mušti vieną iš lankytojų.

Kokie pasikėsinimo motyvai, rusų teisėsauga nekomentuoja, tačiau dažnai šios šalies kovotojai įsivelia į kriminalinio pasaulio verpetą.

Š.Šamchalajevas yra Rusijos tailando bokso čempionas, kovojo М-1 ir amerikiečių „Bellator“ organizacijos varžybose. Iš viso profesionaliame ringe jis varžėsi 16 kartų ir tik 3 kartus pralaimėjo, o viena kova baigėsi lygiosiomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.