EUROLYGA 2023

Neaiškiomis aplinkybėmis mirė JAV kovinio sporto legenda

42-ejų boksininkas ir mišrių kovos menų (MMA) kovotojas Kimbo Slice'as, kurio tikrasis vardas – Kevinas Fergusonas, netikėtai mirė antradienį. Legendinis JAV kovotojas preš mirtį buvo skubiai išgabentas į Floridos ligoninę.

Mirė K.Slice'as.<br>AP nuotr.
Mirė K.Slice'as.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-06-07 10:44, atnaujinta 2017-05-22 18:37

Nors neskelbiama, kas nutiko garsiam kovotojui, teigiama, kad tai susiję su sveikatos problemomis.

Paskutinį kartą K.Slice'as kovojo vasarį ir tada šventė pergalę „Bellator“ turnyre. Tiesa, pergalė iš jo vėliau atimta, nes atleto organizme buvo rasta steroidų.

„Esame šokiruoti ir sukrėsti. Jis buvo mylimas organizacijos narys ir vienas populiariausių MMA kovotojų. Kimbo turėjo charizmą ir buvo už gyvenimą didesnė asmenybė.

Už narvo ribų jis buvo draugiškas ir džentelmeniškas gigantas, atsidavęs savo šeimai“, – kalbėjo „Bellator“ prezidentas Scottas Cokeris.

K.Slice'as gimė Bahamuose ir užaugo Floridoje. Vyras išpopuliarėjo dėl savo gatvės kovų Majamyje. Šios kautynės buvo filmuojamos ir greitai paplito internete, kur tapo tikra sensacija.

Atėjęs iš gatvės jis greitai įtvirtino savo vardą ir MMA profesionalų tarpe. Jau pirmoje kovoje 2007 metais jis lengvai sudorojo buvusį sunkiasvorį pasaulio bokso čempioną Ray'ų Mercerį.

Amerikietis spėjo patekti ir į MMA kovotojų olimpą – dalyvavo UFC varžybose, bet greitai grįžo prie bokso. 2015 metais jis ir vėl sugrįžo į MMA kovas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.