EUROLYGA 2023

Lietuvos tinklininkės Vilniuje prasibrovė į finalą

19-metės lietuvės Urtė Andriukaitytė ir Irina Zobnina pratęsė fantastišką pasirodymą Vilniaus „Credit24“ arenoje prie Baltojo tilto vykstančiame Europos moterų paplūdimio tinklinio čempionato „Satellite“ serijos etape ir pateko į finalą.

U. Andriukaitytė ir I. Zobnina iš turnyro eliminavo garsiausią Lietuvos tinklininkių porą I. Dumbauskaitę ir M. Povilaitytę.<br>Augusto Četkausko nuotr.
U. Andriukaitytė ir I. Zobnina iš turnyro eliminavo garsiausią Lietuvos tinklininkių porą I. Dumbauskaitę ir M. Povilaitytę.<br>Augusto Četkausko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 12, 2016, 2:32 PM, atnaujinta May 22, 2017, 1:05 AM

Vos 15-ąjį reitingą turnyre turinčios lietuvės pusfinalyje sekmadienį per 44 minutes 2-0 (22:20, 22:20) nugalėjo turnyro favorites norveges Jannę Kongshavn ir Vildę Solvoll.

„Pergalę lėmė tai, kad mes visiškai atsipalaidavome ir tiesiog mėgavomės tinkliniu. Gavome šansą sužaisti dar dvejas rungtynes prieš labai stiprias komandas ir visiškai negalvojome apie jų baigtį. Tiesiog išėjome į aikštę ir džiaugėmės tuo, kad dar galime žaisti“, – po mačo sakė U. Andriukaitytė. Pergalę pasiekti lietuvėms nesutrukdė ir staigiai užklupęs lietus.

„Čia Lietuva, čia lietus lyja. Manau, kad lietus mums dar labiau padėjo, nes varžovės gal nepratusios prie tokių sąlygų. Mes stengiamės susikoncentruoti į žaidimą ir į tai, ką sakome su Irina viena kitai. Smagu, kad į tribūnas susirenka daug žmonių ir mus palaiko“, – pridūrė U. Andriukaitytė.

Finale 16 val. 45 min. U. Andriukaitytė ir I. Zobnina susitiks su Ispanijos arba Ukrainos tinklininkėmis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.