EUROLYGA

Neįtikėtina, bet faktas: kovų lyga parduota už 4 mlrd. eurų

Antradienį oficialiai pranešta, kad pati didžiausia MMA kovų lyga – Ultimate Fighting Championship (UFC) parduota sporto vadybos kompanijai WME-IMG už beprotišką kainą: keturis milijardus eurų.

Ultimate Fighting Championship (UFC) parduota sporto vadybos kompanijai WME-IMG už beprotišką kainą: keturis milijardus eurų.<br>AFP nuotr.
Ultimate Fighting Championship (UFC) parduota sporto vadybos kompanijai WME-IMG už beprotišką kainą: keturis milijardus eurų.<br>AFP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 12, 2016, 1:47 PM, atnaujinta May 19, 2017, 2:57 AM

Buvę savininkai – kompaniją „Zuffa“ valdę broliai Lorenzo ir Frankas Feritittos šį projektą perpirko 2000-siais metais už vos 2 mln. eurų. Jie turėjo 80 procentų akcijų, o dar dešimt procentų turėjo neįvardijama bendrovė iš Abu Dabio ir dar dešimt – JAV verslininkas Danas White'as. Kaip pastarasis patvirtino, jis toliau vadovaus šiai lygai.

UFC – tai sporto organizacija, rengianti mišrių kovų akistatas Europoje, Azijoje ir Šiaurės Amerikoje. Ji buvo įkurta 1993 metais su būstine Las Vegase. UFC kovoja daugelis MMA kovotojų, kurie užima lyderių pozicijas pasaulio reitinguose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.