EUROLYGA 2023

Brazilijoje – bandymas užgesinti olimpinę ugnį gesintuvu

Norinčių išgarsėti keistuolių yra begalės. Jiems reikia tik preteksto. Netoli Brazilijos Kaskavelio miesto olimpinės ugnies estafetės vos nesužlugdė vienas iš žiūrovų, netikėtai išsitraukęs gesintuvą ir pabandęs užgesinti olimpinę ugnį. Apsauga spėjo vyrą nutempti nuo deglo nešėjo ir ugnis degle neužgeso. Asmuo, bandęs užgesinti olimpinį simbolį, buvo suimtas.

Brazilijoje buvo bandoma užgesinti olimpinę ugnį.<br>youtube.com
Brazilijoje buvo bandoma užgesinti olimpinę ugnį.<br>youtube.com
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 14, 2016, 4:32 PM, atnaujinta May 18, 2017, 9:39 PM

Kaip aiškėja, 35-erių vyras protestavo prieš Brazilijos prezidentės Dilmos Rousseff galimą atstatydinimą dėl korupcijos. Kol kas prezidentė tik nušalinta iš pareigų, tačiau Senatas turi spręsti jos likimą. 

Teigiama, kad tas pats vyras dar birželio paskutinėmis dienomis siekė užgesinti olimpinę ugnį Marakažu mieste. Tuomet policijai nepasisekė pagauti vyro, nes jis sugebėjo prasmukti pro minią žmonių ir dingo kiemuose.

„Aš prieš perversmą mūsų šalyje. Prezidentė buvo neteisėtai nuversta“, – teigė neįvardijamas suimtasis per policijos apklausą.

Už bandymą užgesinti olimpinę ugnį vyrui gresia nuo 6 mėnesių iki 3 metų kolonijos.

Olimpinės ugnies nešimo estafetė Brazilijoje prasidėjo gegužės 3-iąją, o iki olimpiados pradžios rugpjūčio 5-ąją deglą neš net 12 tūkstančių žmonių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.