EUROLYGA 2023

Sprinto karaliui Usainui Boltui - mamos ultimatumas: rask žmoną

29-erių jamaikietis Usainas Boltas trečią kartą tapo olimpiniu čempionu bėgdamas 100 m nuotolį ir jau gali vadintis geriausių visų laikų sprinteriu. Anksčiau niekam nepavyko laimėti trijų aukso medalių šiame nuotolyje.

U.Boltas.<br>AFP/Scanpix nuotr.
U.Boltas.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 15, 2016, 11:47 AM, atnaujinta May 15, 2017, 10:10 PM

Jamaikos lengvaatletis yra sakęs, kad Rio de Žaneiro žaidynės – paskutinės jo karjeroje. Bet šioje olimpiadoje jam dar liko nebaigtų darbų – jamaikietis gins čempiono titulą 200 m bėgime ir kartu su tėvynainiais estafetėje 4x100 m.

Tačiau po žaidynių jo lauks dar vienas iššūkis – rasti žmoną. Sprinterio mama Jennifer Bolt jau nori anūkų ir jų nori greitai.

„Tikiuosi, kad jis pagaliau nurims ir pradės gyvenimą – ves, sukurs šeimą. Jis tą pažadėjo – daug kartų man sakė, kad po žaidynių kurs šeimą“, – vylėsi moteris.

Tačiaus pats U.Boltas kalba kitaip – vesti neketina, kol nesulauks 35-erių.

„Sunku išlikti su viena moterimi, nes merginos tave tiesiog atakuoja. Tu esi garsus ir susiduri su spaudimu“, – sakė greitai trisdešimtmetį minėsiantis U.Boltas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.