EUROLYGA 2023

U. Bolto sirgaliai pakraupę: paaiškėjo tamsi detalė apie merginą

Usainas Boltas ir vėl pralenkė, bet šįkart – save. Didžiulį skandalą Rio de Žaneiro olimpinius aukso medalius švęsdamas užkūręs Jamaikos bėgikas nedingsta iš žiniasklaidos antraščių. Sekmadienį 30-ąj gimtadienį atšventęs jamaikietis dabar aprašomas ne dėl antžmogiško greičio.

U.Boltas gimtadienį atšventė audringai. Internete pasirodė jo nuotraukos ir su narkobarono našle (dešinėje).<br>lrytas.lt montažas
U.Boltas gimtadienį atšventė audringai. Internete pasirodė jo nuotraukos ir su narkobarono našle (dešinėje).<br>lrytas.lt montažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 23, 2016, 9:35 PM, atnaujinta May 15, 2017, 1:59 AM

U.Bolto gerbėjai dabar stebisi jo nuotraukomis iš vakarėlių.

Trys merginos internete paviešino nuotraukas, kuriose jos – kartu su U.Boltu.

Apie vieną jų išaiškėjo ir keistos detalės. 20 metų brazilų studentė Jady Duarte socialiniame tinkle „Snapchat“ pasidalijo intymiomis nuotraukomis su U.Boltu, kuris turi ilgalaikę merginą.

Užsienio žiniasklaida išsiaiškino, kad J.Duarte – vieno iš garsiausių Brazilijos narkobaronų našlė. Ji turi du vaikus.

U.Bolto sesuo Christine Bolt-Hylton jau pabrėžė, kad sportininko mergina jo palikti nesiruošia, o J.Duarte veiksmus laiko mėginimu pakišti bėgiką. Esą ji norėjo padaryti tokias nuotraukas, kad atrodytų, jog U.Boltas – neištikimas savo merginai.

J.Duarte turi du vaikus su Douglasu Donato Pereira. Jis dar žinomas „Dina Terror“ pravarde. Pastarasis Rio vadovavo rimtoms narkotikų operacijoms.

Vyras buvo žinomas dėl „smurto ir kraujo troškimo“, rašo dailymail.co.uk. Jis buvo ieškomas dėl mažiausiai dešimties smurtinių nusikaltimų, tarp kurių – 2014 metų žiaurumo protrūkis. Jis kankino, o tada nužudė lūšnynuose gyvenusią merginą.

D.D.Pereira kovo mėnesį nušovė elitinės policijos narys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.