EUROLYGA 2023

Paprastas futbolininko poelgis su sergančiu vaiku pravirkdė JAV

Floridos universiteto amerikietiško futbolo komandos lyderis Travisas Rudolphas paprastu, bet kartu nuostabiu poelgiu užkariavo visų amerikiečių širdis ir privertė ne vieną pravirkti.

Sportininkas pietavo kartu su berniuku.<br>„Facebook“ nuotr.
Sportininkas pietavo kartu su berniuku.<br>„Facebook“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 31, 2016, 9:26 PM, atnaujinta May 14, 2017, 8:45 AM

Visa universiteto futbolo komanda lankėsi vidurinėje mokykloje, kur bendravo su vaikais. Per pietų pertrauką T.Rudolphas prisėdo pavalgyti prie berniuko, kuris pilnoje valgykloje buvo visiškai vienas.

Kitą dieną, Leah Paske, berniuko motina, „Facebook“ tinkle pasidalino nuotrauka ir padėka T.Rudolphui, kad šis sutiko pietauti su jos sūnumi Bo. Ji kartu atskleidė, kad jis serga autizmu, tad dažniausiai berniukas pietauja vienas.

Toks futbolininko poelgis mamą padarė pačia laimingiausia pasulyje.

„Kai mano berniukas pradėjo lankyti vidurinę mokyklą, aš labai jaudinausi. Prisimenu savo vaikystę, kai mokykloje būni užgauliojamas. Tačiau jis serga autizmu ir tai kiek jį apsaugo nuo visų patyčių.

Jis nepastebi, kai vaikai į jį žiūri, nepastebi, kad nėra kviečiamas į gimtadienius. Jam net nesvarbu tai, kad pietauja vienas. Tai vienas iš klausimų, kuriuos jam užduodu nuolat: ar tu jauteisi liūdnas? Ar pietavai vienas?

Kartais jis atsako, kad kartu pietavo bendraklasis, bet dažniausiai atsakymas yra tas pats – vienas.

Tada jaučiuosi liūdna. Bet jis visada šypsosi. Gavusi nuotrauką, kurioje T.Rudolphas pietauja su mano berniuku, pradėjau verkti. Nežinau, kas šį puikų vyrą pastūmėjo pietauti su mano vaiku, bet aš jo niekada nepamiršiu.

Tai viena iš nedaugelio dienų, kai galėjau nesirūpinti tuo, ar mano berniukas vėl buvo vienišas. Šį kartą jis pietavo su žmogumi, kurį laikau herojumi. Jis surado sirgalius visam gyvenimui“, – rašė mama.

Po šios nuotraukos įkėlimo, ESPN susisiekė su T.Rudolphu.

„Pamačiau, kad berniukas sėdi vienas. Atsinešiau kelis gabalėlius picos ir paklausiau, ar galėčiau prisėsti šalia. Jis atsakė: „žinoma, kodėl ne?“. Puikiai pasikalbėjome.

Net nenutuokiau, kad jis serga autizmu. Jis atrodė kaip normalus vaikas. Turiu omenyje, kad jis ir yra normalus, tik sakau, kad net neįtariau jį sergant. Kai tą sužinojau, dužo mano širdis. Meldžiuosi už jį. Bo yra nuostabus berniukas“, – sakė jaunasis sportininkas.

Jų nuotrauką „Facebook“ tinkle pasidalino jau kiek daugiau nei 8 tūkstančius kartų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: esminiai pokyčiai Vilniaus oro uoste